Premier League: Εύκολα η Σίτι την Σέφιλντ (2-0) - Νίκη κορυφής για την Βίλα (3-2) κόντρα στην Μπέρνλι

Premier League: Εύκολα η Σίτι την Σέφιλντ (2-0) - Νίκη κορυφής για την Βίλα (3-2) κόντρα στην Μπέρνλι
Photo Credits: INTIME

Η Άστον Βίλα πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στο 89', κάτι που την φέρνει στην ισοβαθμία με την Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 2-0 της Σέφιλντ, ενώ Άστον Βίλα πήρε την νίκη κόντρα στην Μπέρνλι στο 89′.

Λίγα 24ωρα μετά από την κατάκτηση του πέμπτου τίτλου της μέσα στο 2023, του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (4-0 την Φλουμινένεσε στον τελικό) η Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να αποχαιρετήσει με όμορφο τρόπο το φίλαθλο κοινό της στο τελευταίο της φετινό ματς, επικρατώντας με 2-0 της Σέφιλντ για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Οι Ρόδρι στο πρώτο μέρος και Άλβαρες στο δεύτερο υπέγραψαν την δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη στην τελευταία τετράδα αγώνων για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε στον πάγκο των πολιτών ο Κέβιν Ντε Μπρόινε για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πάτησε κορυφή η Άστον Βίλα

Οι «χωριάτες» έφτασαν κοντά σε νέα «γκέλα», όμως τελικά σώθηκαν στο 89′ και επικράτησαν με σκορ 3-2 της Μπέρνλι, πιάνοντας τη Λίβερπουλ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και περιμένοντας ήττα των «ρεντς» με τη Νιούκαστλ (01/01, 22:00) ώστε να εδραιωθούν στην κορυφή της Premier League!

Η αναμέτρηση ήταν ανατρεπτική, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να παίρνει προβάδισμα στο 28′ με τον Λίον Μπέιλι και να ισοφαρίζεται αμέσως από τον Ζεκί Αμντουνί. Ο Μουσά Ντιαμπί έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 42′, και όταν ο Σάντερ Μπέργκε αποβλήθηκε στο 56. φάνηκε να τελειώνουν όλα.

Παρόλα αυτά, η Μπέρνλι σόκαρε τους «χωριάτες», καθώς στο 71′ ισοφάρισε με τον Λάιλ Φόστερ! Το ματς έδειχνε να οδεύει ολοταχώς για νέο «στραβοπάτημα» της Άστον Βίλα, η οποία όμως κέρδισε πέναλτι στο 89′, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντάγκλας Λουίζ, δίνοντάς της την πολύτιμη νίκη!

Τριάρα με ανατροπή για την Κρίσταλ Πάλας

Τι κι αν βρέθηκε πίσω σκορ σκορ από τα αποδυτήρια; Η Κρίσταλ Πάλας έβγαλε αντίδραση από το πρώτο κιόλας μέρος και πήρε τη νίκη με ανατροπή 3-1 επί της Μπρέντφορντ για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Παρά το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων με τον Λιούις Πότερ (2΄), οι Αετοί απάντησαν και έφεραν τούμπα το ματς με σκόρερ τους Ολίσε (14΄) και Έζε (39΄). Στο 58΄ο Ολίσε «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο ματς για να γράψει το 3-1 για την Κρίσταλ Πάλας που κλείδωσε το τρίποντο και βρέθηκε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X