Κονσεϊσάο: «Ο Ναβάρο θα είναι μέρος του Ολυμπιακού»

Κονσεϊσάο: «Ο Ναβάρο θα είναι μέρος του Ολυμπιακού»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Φραν Ναβάρο από την Πόρτο για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νίκη της Πόρτο επί της Τσάβες για το πρωτάθλημα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δέχτηκε ερωτήσεις για τον Φραν Ναβάρο και τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό.

Απαντώντας σε  σχετική ερώτηση στο Sport TV, είπε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη», ενώ λίγο αργότερα στην αίθουσα Τύπου, τόνισε: «Θα είναι μέρος του Ολυμπιακού. Μιλάω μόνο για αυτούς που είναι εδώ».

Για τους λόγους που απέτυχε ο Φραν Ναβάρο στην Πόρτο, δεν θέλησε να πει κάτι: «Δεν είναι μια συζήτηση, μετά από ένα παιχνίδι, να γίνει τώρα. Δεν είναι η ώρα.»

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο δανεισμό του θα στοιχίσει στην ελληνική ομάδα 250.000 ευρώ, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς, που όμως δεν είναι υποχρεωτική, στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X