ΑΕΚ: Μπαίνουν Στάνκοβιτς, Πόνσε και Σιντιμπέ!

ΑΕΚ: Μπαίνουν Στάνκοβιτς, Πόνσε και Σιντιμπέ!
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφουν στην ΑΕΚ οι Στάνκοβιτς, Πόνσε και Σιντιμπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά από την αρχή της σεζόν με τραυματισμούς και απουσίες αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Μπορεί τη νέα χρονιά να στερηθεί ο Ματίας Αλμέιδα τις υπηρεσίες των Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ζίνι, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, όμως οι τραυματίες θα αρχίσουν να μειώνονται και θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή τους.

Οι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να σβηστούν από το ιατρικό δελτίο και θα είναι σύντομα στη διάθεση του Πελάδο είναι οι Στάνκοβιτς, Πόνσε και Σιντιμπέ. Μέχρι τις αρχές τις εβδομάδας θα αρχίσουν να μπαίνουν σταδιακά στις προπονήσεις με την υπόλοιποι ομάδα και θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του Αλμέιδα.

Και κυρίως ο Στάνκοβιτς αναμένεται με μεγάλη αγωνία να επιστρέψει στα γκολπόστ μετά τα χοντρά λάθη του Αθανασιάδη που στέρησαν στην ΑΕΚ μια ευρωπαϊκή πρόκριση και βαθμούς στο πρωτάθλημα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X