Η ΑΕΚ δεν έχει «ειδοποιήσει» την αγορά για αναζήτηση τερματοφύλακα

Η ΑΕΚ δεν έχει «ειδοποιήσει» την αγορά για αναζήτηση τερματοφύλακα
Photo Credits: INTIME

Στο enwsi.gr όλα τα δεδομένα για την θέση του τερματοφύλακα λίγο πριν φύγει το 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2023 φεύγει και η ΑΕΚ ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ματς στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στο Βόλο για την Super League.

Η μεταγραφική περίοδος σε λίγα 24ωρα «ανοίγει» με την Ένωση να ρίχνει «ματιές» για την ενίσχυση της σε συγκεκριμένες θέσεις. Ωστόσο, σε αυτές τις θέσεις σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr δεν συμπεριλαμβάνεται η θέση του τερματοφύλακα. Η συζήτηση «φούντωσε» για αναζήτηση τερματοφύλακα μετά τα πολύ «χοντρά» λάθη του Γιώργου Αθανασιάδη στο Άμστερνταμ και στις Σέρρες μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ απουσίαζε ο τραυματίας Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Λάθη που κόστισαν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και -2 βαθμούς στην μάχη του τίτλου, συν τις μέτριες εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα ο οποίος όποτε χρειάστηκε να καλύψει το κενό του βασικού και εξαιρετικού φέτος Τσίτσαν Στάνκοβιτς (17 ματς, 17 γκολ) δεν τα κατάφερε. Και σε 9 συμμετοχές μέχρι σήμερα έχει δεχθεί 14 γκολ, αριθμοί που δεν συνάδουν με το επίπεδο και τις απαιτήσεις της ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει την τωρινή στιγμή να ψάξει για τερματοφύλακα στην αγορά και αν δεν αλλάξει κάτι, θα συνεχίσει να εμπιστεύεται το δίδυμο Στάνκοβιτς – Αθανασιάδη και στο β’ μισό της σεζόν. Εκεί που θα παιχθούν… όλα για την διατήρηση του νταμπλ φέτος από την Ένωση.

Πάντως, για το προσεχές καλοκαίρι η ΑΕΚ αναμένεται να αναζητήσει τερματοφύλακα στην αγορά παρότι οι δύο πορτιέρε της έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2025 μαζί της. Και εκεί το κλαμπ αναμένεται να κινηθεί για τερματοφύλακα υψηλότερου επιπέδου για να καλύψει την θέση του Νο1.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X