Ντάγκλας Λουίζ: «Παίξαμε πολύ καλά, δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ!»

Ντάγκλας Λουίζ: «Παίξαμε πολύ καλά, δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ!»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντάγκλας Λουίζ, ενόψει της ρεβάνς του ημιτελικού του Europa Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άστον Βίλα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δηλώσεις του, ενόψει της ρεβάνς του ημιτελικού του Europa Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άστον Βίλα, ο Ντάγκλας Λουίζ τόνισε πως η αγγλική ομάδα δεν άξιζε να ηττηθεί με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι (02/05), ενώ ο ίδιος σχολίασε και το πέναλτι στο οποίο αστόχησε.

«Μια νίκη στο Μπράιτον μπορεί να μας δώσει ώθηση. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου ήμασταν εξαιρετικοί. Δεχτήκαμε ωστόσο τέσσερα γκολ και πρέπει να μην δεχτούμε γκολ στη ρεβάνς και να επικρατήσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ. Φυσικά και το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε.

Δεν είμαι χαρούμενος με το πέναλτι. Είδα τα πλάνα και ήταν ξεκάθαρη η παράβαση μου. Στη συνέχεια αστόχησα και στο δικό μας πέναλτι. Έχω αυτοπεποίθηση. Έχω ευστοχήσει σε έξι πέναλτι, αυτό είναι το πρώτο που χάνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι χαρούμενος ωστόσο πρέπει να “καθαρίσω” το κεφάλι μου και να επικεντρωθώ στην Premier League. Είμαστε χαρούμενοι επειδή η Τότεναμ έχασε (σ.σ. από την Τσέλσι)», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X