Ράις: Δεν γλίτωσε το πικάρισμα από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ

Ράις: Δεν γλίτωσε το πικάρισμα από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ
Photo Credits: INTIME

Οι φίλοι της Γουέστ Χαμ μετά την μεγάλη νίκη τους στο Emirates, άρχισαν στις κερκίδες το δούλεμα στον Ντέκλαν Ράις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι οπαδοί της Γουέστ Χαμ, δεν ξέχασαν την αποχώρηση του Ντέκλαν Ράις από την ομάδα τους για την Άρσεναλ και δεν έχασαν ευκαιρία για τον πικάρουν μετά το χθεσινό αποτέλεσμα.

Τα γκολ των Τόμας Σούτσεκ και Ντίνου Μαυροπάνου, λοιπόν, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, χαλώντας, παράλληλα, το πάρτι που είχε στηθεί από τους Κανονιέρηδες για να γιορτάσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αυτό, όμως, που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν το σύνθημα των οπαδών της Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις, μην μπορώντας να του συγχωρέσουν τη μετακίνησή του το καλοκαίρι από την ομάδα τους στη μισητή αντίπαλο, Άρσεναλ.

Με το σκορ ήδη στο 0-2, ο πρώην αρχηγός των «σφυριών» υπέπεσε στις καθυστερήσεις σε πέναλτι μπροστά από την κερκίδα που βρισκόντουσαν οι φιλοξενούμενοι εκδρομείς, με το πάρτι να ξεκινάει σε ένα άνευ προηγουμένου πικάρισμα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X