Ο Γιαννούλης παραμένει στην Νόριτς μέχρι το καλοκαίρι - Μετά μένει ελεύθερος

Ο Γιαννούλης παραμένει στην Νόριτς μέχρι το καλοκαίρι - Μετά μένει ελεύθερος
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Γιαννούλης φαίνεται πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Νόριτς το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεξαρτήτως σε ποια κατάσταση βρίσκεται τ’ όνομά του στις μεταγραφικές προτεραιότητες ελληνικών ομάδων, ο Δημήτρης Γιαννούλης θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τη Νόριτς, παραμένοντας στο “Κάροου Ρόουντ” ως το καλοκαίρι και τότε θα αποχωρήσει. Ποια η μόνη (δύσκολη) πιθανότητα να παραμείνει “καναρίνι” και ποια η – από τότε πλέον – προτεραιότητά του.

Προ δεκαπενθημέρου παρουσιάστηκε στο SPORT24 το στάτους, άμεσο και επερχόμενο εν όψει της καλοκαιρινής ολοκλήρωσης των συμβολαίων τους, δέκα Ελλήνων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται εκτός συνόρων.

Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Γιαννούλης, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να εμπλέκεται σε σεναριολογία, έστω περί πρόθεσης ελληνικών ομάδων για επαναπατρισμό του, ακόμη ακόμη και εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τα “καναρίνια” ως και το τέλος του, τον προσεχή Ιούνιο. Τότε θα εξετάσει τις επιλογές του, ανεξαρτήτως αν αποτελεί ευχή, όνειρο ή και επιδίωξη ελληνικών ομάδα.

Ο «Dimi» εξακολουθεί να μην θέτει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Ελλάδα, ειδικά συνυπολογίζοντας το εύρος των εναλλακτικών που με ασφάλεια μπορεί να εκτιμηθεί πως θα έχει όντας ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί και συνεκτιμώντας επίσης την επιτυχημένη θητεία του στη Γηραιά Αλβιόνα.

Και για να ξεκαθαριστεί επίσης, στη Νόριτς δεν θα παραμείνει. Για την ακρίβεια, η μόνη περίπτωση να συνεχίσει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του θα προκύψει μόνο σε περίπτωση ανόδου στην Premier League, κάτι που ρεαλιστικά τη δεδομένη στιγμή φαντάζει πολύ, πολύ δύσκολο.

Μέχρι το καλοκαίρι λοιπόν «Κάροου Ρόουντ» ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ. Τότε, βλέπουμε.

Πηγή: Sport24

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X