Η ΑΕΚ, ο αριστερός μπακ τον Γενάρη και ο Γιαννούλης

Η ΑΕΚ, ο αριστερός μπακ τον Γενάρη και ο Γιαννούλης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει συγκεκριμένη στάση τώρα για την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, δεν έχει προχωρήσει κάτι για αριστερό μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα να αποκτήσει ένα αριστερό μπακ καθώς οι Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι θα λείψουν από τις υπηρεσίες του Ματίας Αλμέιδα για το Κύπελλο Ασίας του Ιανουαρίου (12/1-10/2).

Ο μοναδικός διαθέσιμος παίκτης, «καθαρός» αριστερός μπακ, που θα μείνει στην ΑΕΚ είναι ο Σταύρος Πήλιος (παίζει στην ΑΕΚ Β’ και δύο φορές αλλαγή με την πρώτη ομάδα), λύσεις μπορεί να δώσει και ο… πασπαρτού Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (εκτός προπονήσεων τώρα) και για τον λόγο αυτόν η Ένωση ψάχνει να βρει εδώ και καιρό μια λύση. Μία λύση που θα μπορεί να βοηθήσει και θα μπορεί να στηριχτεί πάνω του η ΑΕΚ στα μεγάλα και δύσκολα ματς του επόμενου μήνα.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια προχωρημένη περίπτωση για αριστερό μπακ που θα έρθει άμεσα στην ΑΕΚ για να παίξει από αρχές Γενάρη και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί χρόνος για να γίνουν όλα όσα πρέπει, ώστε να έχει στη διάθεση του ο Αλμέιδα ένα αριστερό μπακ για την 11άδα. Οπότε και εδώ χρειάζεται χρόνος και υπομονή…

Η ΑΕΚ, ο αριστερός μπακ τον Γενάρη και ο Γιαννούλης

Πάντως, το τελευταίο διάστημα, «φούντωσαν» οι φήμες για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή Δημήτρη Γιαννούλη το προσεχές καλοκαίρι όταν και μείνει ο παίκτης ελεύθερος. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες από πλευράς ΑΕΚ αναφέρουν ότι το κλαμπ τώρα δεν έχει δείξει κάποιο έμπρακτο ενδιαφέρον.

Ο Έλληνας παίκτης φέτος μετρά 22 συμμετοχές στην Championship, ενώ οι ετήσιες απολαβές του από τη Νόριτς  φτάνουν το  1,9 εκατ. ευρώ, ποσό που δυσκολεύει τους «κιτρινόμαυρους» να κινηθούν για την απόκτηση του. Ο παίκτης φαίνεται το προσεχές καλοκαίρι να έχει προτεραιότητα να συνεχίσει στο εξωτερικό, με την ΑΕΚ είτε τώρα, είτε στο τέλος της σεζόν να καλείται να αποφασίσει πως θα αναβαθμίσει την θέση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X