Kicker: «Ο Λημνιός σε ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό»

Kicker: «Ο Λημνιός σε ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Το συμβόλαιο του Λημνιού στη Κολωνία λήγει το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο μηδενικός χρόνος συμμετοχής, όπως αναφέρει το Kicker, τον φέρνει μακριά από τη Γερμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες στο προσκήνιο ήρθε το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Δημήτρη Λημνιού με τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι, στο «κάδρο» τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Σημερινό δημοσίευμα του Kicker αναφέρεται στο μέλλον του 25χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού βάζοντας στην εξίσωση και τον Παναθηναϊκό.

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο εξτρέμ της Κολωνίας πρόκειται να μετακομίσει στην Ελλάδα τον χειμώνα… Η πορεία του Έλληνα θα μπορούσε να τον οδηγήσει πίσω στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό. Η Κολωνία μάλλον δεν θα έβαζε κανένα εμπόδιο στον Λημνιό», σημειώνει το δημοσίευμα.

Ο Λημνιός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Κολωνία και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Ο δανεισμός του στην Τβέντε τον είχε βοηθήσει να επανακάμψει (33 ματς, 8 γκολ), αλλά τον Σεπτέμβριο του ’22 έπαθε ρήξη χιαστών σε ένα φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο στον Βόλο, έχασε τη σεζόν και φέτος δεν είχε τύχη στην Κολωνία, έχοντας γράψει μόνο μια συμμετοχή με την Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής τον Σεπτέμβριο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X