Ο Παναθηναϊκός έγινε... Survivor - Ο Ατζούν παραδέχθηκε πως έκανε το «προξενιό» για τον Τερίμ στον Αλαφούζο!

Ο Παναθηναϊκός έγινε... Survivor - Ο Ατζούν παραδέχθηκε πως έκανε το «προξενιό» για τον Τερίμ στον Αλαφούζο!
Photo Credits: INTIME

Σε συνέντευξη του στην Τουρκία ο Mr. Survivor, Ατζούν παραδέχθηκε πως προξένεψε τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατζούν Ιτζαλί μίλησε για τον ρόλο του στη συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ και δικαιολόγησε την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού!

Ο Ατζούν Ιτζαλί παρουσιάστηκε από τον τουρκικό Τύπο ως ο μεσάζοντας στη συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος παραγωγός επιβεβαίωσε τον ρόλο του στην πρόσληψη του συμπατριώτη του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις στην ιστοσελίδα bosslardunyasi.com.

Ο Ατζούν εξήγησε αρχικά τη σχέση του με τον Αλαφούζο και τον Τερίμ: «Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό».

Κατόπιν, ο Ατζούν παραδέχτηκε ότι πρότεινε τον Τερίμ στον Αλαφούζο και οργάνωσε τη συνάντηση τους: «Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες».

Ο Τούρκος παραγωγός δήλωσε χαρούμενος για τη συμβολή του στην άφιξη του συμπατριώτη του στο Τριφύλλι: «Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ».

Κατόπιν, στον Ατζούν επισημάνθηκε πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιδρούν στην απόλυση του Γιοβάνοβιτς και εκείνος χαρακτήρισε δικαιολογημένη την απόφαση του Αλαφούζου: «Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία».

Ο Ατζούν άφησε να εννοηθεί πως ο Αλαφούζος προσδοκά από τον Τερίμ αυτό που δεν του έδωσε ο Γιοβάνοβιτς: «Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X