Παρί Σεν Ζερμέν: Κινείται για την απόκτηση του 17χρονου ταλέντου από το Εκουαδόρ, Άλεν Ομπάντο

Παρί Σεν Ζερμέν: Κινείται για την απόκτηση του 17χρονου ταλέντου από το Εκουαδόρ, Άλεν Ομπάντο
Photo Credits: INTIME

Στροφή στην αγορά της Λατινικής Αμερικής έχει αποφασίσει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, που αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 17χρονο Άλεν Ομπάντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίχτυα στη Λατινική Αμερική φαίνεται πως έχει ρίξει η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μετά την απόκτηση των Βραζιλιάνων, Λούκας Μπεράλντο και Γκάμπριελ Μοσκάρντο, στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας βρίσκεται ο 17χρονος επιθετικός, Άλεν Ομπάντο.

Πρόκειται για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, ο οποίος “έβγαλε” μάτια τόσο στο Κόπα Αμέρικα Κ17, όσο και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 με την εθνική Εκουαδόρ.

Η τιμή του κυμαίνεται στα 12.000.000 ευρώ, με τον Λουίς Κάμπος να έχει εξουσιοδοτήσει τα στελέχη που χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις της Παρί στη Νότια Αμερική, να προχωρήσουν σε συζητήσεις με την ομάδα του.

Μία μεταγραφή που μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον σύλλογο του Παρισιού, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του, έχουν μπει σύμφωνα με γαλλικά μέσα οι Μονακό, Ντόρτμουντ και το City Football Group, που διαχειρίζεται -μεταξύ άλλων- τις Μάντσεστερ Σίτι, Τζιρόνα, Τρουά και Παλέρμο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X