Γκιρασί: Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ μονομαχούν για την υπογραφή του

Γκιρασί: Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ μονομαχούν για την υπογραφή του
Photo Credits: INTIME

Την εκπληκτική του εκκίνηση στη σεζόν θέλει να εξαργυρώσει ο Γκιρασί, με τις Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τη Γερμανία και τη Στουτγκάρδη φαίνεται πως βρίσκεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του δεύτερου σκόρερ της Bundesliga με 17 τέρματα σε 14 συμμετοχές, Σεϊρού Γκιρασί.

Ο 27χρονος επιθετικός παρότι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο μέχρι το 2026, η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει σε αυτό, 17-17,5 εκατ. ευρώ, του επιτρέπει να αναζητήσει την τύχη του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με την Premier League να αποτελεί τον διακαή του πόθο.

Στη «μάχη» της απόκτησής του έχει μπει εδώ και καιρό η Μίλαν, με ιταλικά μέσα να βάζουν στο παιχνίδι -εσχάτως- τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Οι ομάδες των Έρικ τεν Χαχ και Άγγελου Ποστέκογλου επιδιώκουν την ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, με τον Γκιρασί να αποτελεί μια κίνηση χαμηλού κόστους και ρίσκου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X