Τρεις νεκροί στα μπουζούκια: Η λέξη ετεροντροπή είναι πολύ λίγη για αυτό το εξώφυλλο

Τρεις νεκροί στα μπουζούκια: Η λέξη ετεροντροπή είναι πολύ λίγη για αυτό το εξώφυλλο

Λάθος οπτική; Νεκροκαπηλεία; Δεν ξέρει τι να υποθέσει κανείς για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Sportime

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν έλαβα στα dm μου αυτή την εικόνα, αρχικά σοκαρίστηκα και στη συνέχεια υπέθεσα πως είναι μια πολύ κακόγουστη τρολιά. Έκανα λάθος. Είναι το σημερινό εξώφυλλο της Sportime το οποίο έχει ανεβάσει από χθες το βράδυ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

To 2023 ήταν μια ακόμη δύσκολη χρονιά. Και όσο φθάνει προς το τέλος του, μυρίζει όλο και περισσότερο θάνατο, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έφυγαν από τη ζωή με πολύ διαφορετικούς τρόπους κάποιοι άνθρωποι που ο θάνατός τους απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ανάμεσά τους ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη και ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας που έπεσε εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ2 στην τελευταία του πτήση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας μπροστά στα μάτια των παιδιών του, που τον παρακολουθούσαν από τον Πύργο Ελέγχου μαζί με τη μητέρα τους. Αυτοί οι τρεις έγιναν κολάζ από την εφημερίδα Sportime για το πρωτοσέλιδό της, με τον τραγουδιστή να τους καλωσορίζει στον άλλο κόσμο. Δεν είναι απλά κακόγουστο, είναι χυδαίο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X