«Βόμβα» από την Sabah: «Βέβαιη θεωρείται η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό» (ΦΩΤΟ)

«Βόμβα» από την Sabah: «Βέβαιη θεωρείται η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι Τούρκοι θεωρούν βέβαιη τη συμφωνία του Τάσου Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ανάσα από τον Τάσο Μπακασέτα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, με τη Sabah να θεωρεί βέβαιη τη μεταγραφή!

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Ιλχάν Ταχσίν στην αθλητική εκπομπή του Α Spor, «ο Μπακασέτας μπορεί να είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο«».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό που θα δώσει και κάποιο αντίτιμο στην Τράμπζονσπορ, προκειμένου ο «Μπάκα» να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Την ίδια στιγμή είναι χαρακτηριστικό πως η Sabah στο Twitter έσπευσε να ντύσει τον Μπακασέτα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Μπακασέτας θέλει να αποχωρήσει, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος και δεν έχει καλές σχέσεις, πλέον, ούτε τον Αμπντουλάχ Αβτζί. Μάλιστα, το tweet ανέφερε: «Βέβαιη θεωρείται η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X