Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για μια μπλούζα (VIDEO)

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για μια μπλούζα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο 16χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 16χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, σήμερα τα ξημερώματα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Ο 16χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, ενώ οι Αρχές ανακρίνανε τον αδερφό του για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο 18χρονος παραδέχθηκε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδερφό του με ψαλίδι, έπειτα από έναν καυγά που σημειώθηκε μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν και ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι και να κυνηγάει τον αδερφό του. Κάποια στιγμή ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι, το πήρε στα χέρια του και κατάφερε ένα χτύπημα στον 16χρονο.


Ο 16χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και κατέληξε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με τον αδερφό του.

Να σημειωθεί πως την ώρα που έγινε το μοιραίο συμβάν ήταν στο σπίτι και η μητέρα των δύο αγοριών, η οποία έδωσε και εκείνη κατάθεση στους αστυνομικούς

Πηγή: newsbomb.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X