Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ χθες στην Κωνσταντινούπολη - Τι συζήτησαν

Αλαφούζος: Έδωσε δίωρη κατάθεση στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τις δηλώσεις για διαφθορά στο ποδόσφαιρο
Photo Credits: INTIME

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κωνσταντινούπολη και είχε συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ.

Πρόκειται για μία απόφαση που υπήρχε τις τελευταίες μέρες στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζο, έπειτα την έρευνα που είχε κάνει για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και τα οποία τον οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές για να… γυρίσει το χαρτί.

Πηγές αναφέρουν μάλιστα πως υπήρχε κι άλλος υποψήφιος στα υπόψιν του ισχυρού άνδρα των Πρασίνων, αλλά εν τέλει προχώρησε η πρόταση που είχε για τον Τερίμ, που ήταν κι αυτή η οποία τον έφερε χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί από κοντά με τον Τούρκο τεχνικό,σύμφωνα με πληροφορίες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Τερίμ να βγάζει μία μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι θα πετύχει η συνεργασία του με το Τριφύλλι.

“Δεν έχω πρόβλημα να μου δώσει συμβόλαιο για έξι μήνες, γιατί μόλις πάρουμε το πρωτάθλημα θα μου το ανανεώσετε μόνοι σας”, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ατάκα του πολυνίκη, 70χρονου τεχνικού. Ουσιαστικά δηλαδή, η επιτυχία του στον Παναθηναϊκό θα ήταν και η… οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όσο για την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, τόνισε πως δεν θέλει προπονητή “μίας χρήσης”, αλλά κάποιον που θα χτίσει την ομάδα, θα βάλει τις βάσεις για να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα φτάσει σε τίτλους κι έτσι συμφωνήθηκε να υπογραφεί συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας και συγκεκριμένα 1,5 χρόνου.

Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού ήθελε για τον πάγκο της ομάδας, από τη στιγμή που αποφάσισε πως πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές, έναν προπονητή με πνεύμα νικητή, ιδίως ενόψει των ντέρμπι που υπάρχουν μπροστά για τους Πράσινους. Έναν τεχνικό που θα του δώσει εδώ και τώρα την ομάδα και θα μπορεί να προσδοκά άμεσα αποτελέσματα.

Πάντως, υπήρχε και η άποψη, που εκφραζόταν ακόμα κι εντός της ομάδας, από συνεργάτες του κ.Αλαφούζου, ότι δεν θα πρέπει να προχωρήσει τώρα σε αυτή την απόφαση, αλλά να περιμένει τα παιχνίδια του Γενάρη.

Ωστόσο, από αυτά που είχε ήδη ακούσει και μάθει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν θα έπρεπε να περιμένει, καθώς αν τα αποτελέσματα δεν ευνοούσαν και έπαιρνε την απόφαση αυτή μετά τον Γενάρη, πιθανότατα να μη μπορούσε να βρεθεί προπονητής εγνωσμένης αξίας που θα αναλάμβανε μία ομάδα που ίσως είχε βγει πια εκτός στόχων, έχοντας στο μυαλό του την εικόνα του Τριφυλλιού το τελευταίο διάστημα. Γιατί, το διακύβευμα στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που υπάρχουν μπροστά για τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι, με τον επόμενο μήνα να έχει στο καλεντάρι μία σειρά από ντέρμπι, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο φυσικά και στο Κύπελλο, με τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X