Βαγγέλης Αρναούτογλου: «Παλιές ανεπιθύμητες παθογένειες» (VIDEO)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: «Παλιές ανεπιθύμητες παθογένειες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το χριστουγεννιάτικο σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ από τον Βαγγέλη Αρναούτογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τελειώματα του 2023, η ΑΕΚ μας έχει κάνει να απορούμε για το ποια πραγματικά είναι. Ένα σύνολο κατακερματισμένο από τραυματισμούς που ολοένα και φθίνει ή εκείνη που πέρυσι είχε τον τρόπο να καλύψει την απόσταση, να βγει μπροστά και στο τέλος να πανηγυρίσει;

Αναμφίβολα, αυτή είναι η πιο περίπλοκη περίοδος για τον Ματίας Αλμέιδα, από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Τα τελευταία δύο παιχνίδια, οι γκέλες με τον Παναιτωλικό και τον Πανσερραϊκό, συνιστούν σημάδια μιας παθογένειας που βρίσκεται στην αφετηρία της, αλλά ίσως να μην απέχει και πολύ από το να παγιωθεί.

Η ΑΕΚ παρουσιάζει παθογένειες που πηγάζουν από το παρελθόν της και αυτό μόνο καλό δεν είναι, όπως αναλύει και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X