Μίλαν: Μένει μέχρι... να φύγει ο Πιόλι

Πιόλι: «Θα είναι αποτυχία αν δεν παίξουμε στο Champions League του χρόνου»
Photo Credits: INTIME

Παραμένει στην Μίλαν ο Πιόλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανο Πιόλι παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, ωστόσο θα φανεί για πόσο διάστημα θα κάτσει στον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ιταλός τεχνικός θα διατηρήσει τα καθήκοντά του αφού η διοίκηση δεν έχει κάποια διαθέσιμη εναλλακτική επιλογή που να της κάνει για να τον αντικαταστήσει.

Ο Πιόλι μετά τη νέα απώλεια βαθμών της Μίλαν, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Σαλερνιτάνα, είναι… μετέωρος στον πάγκο της ομάδας και μένει να φανεί αν μπορεί να γυρίσει το εις βάρος του κλίμα.

O Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των «ροσονέρι» από τον Οκτώβριο του 2019 και έχει καταφέρει σε αυτή την τετραετία να επαναφέρει τη Μίλαν στην κορυφή της Ιταλίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα τη σεζόν 2021/22. Μετράει 211 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, έχοντας 116 νίκες, 50 ισοπαλίες και 45 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X