Αλαζονικός Ανσαριφάρντ: «Η καριέρα μου στην ΑΕΚ καταστράφηκε από έναν άνθρωπο - Πρέπει να είναι χαρούμενοι που έπαιξα γι' αυτούς»

ΑΕΚ: Νέο δημοσίευμα από Ινδία για Ανσαριφάρντ - Μοχούντ Μπαγκάν
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε συνέντευξή του για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για την πορεία του στην ΑΕΚ σε μια μεγάλη συνέντευξη που έδωσε.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, ανέφερε τον λόγο που έφυγε από τον Ολυμπιακό, ο λόγος που δεν μπορούσε να παίξει στη Νότιγχαμ, γιατί έφυγε από την ΑΕΚ; Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται όυι του έκανε τόσο κακό με αποτέλεσμα να τελειώσει από την Ενωση, η ατάκα του Μελισσανίδη όταν τελικά τον πήρε στην ομάδα του. Ο τραυματισμός στο μάτι του στα γενέθλιά του και το «δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας» από την ΑΕΚ, που είναι ό,τι πιο απογοητευτικό έχει βιώσει στην καριέρα του.

Η συνέντευξη του Καρίμ Ανσαριφάρντ

Είπαμε τι έγινε στη Νότιγχαμ, από την οποία μετά πήγες στην Αλ – Σεϊλίγια.

«Με αγόρασαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ήταν μια καλή εμπειρία αλλά πήγα εκεί στην περίοδο του κορωνοϊού. Μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου, η Σερίνα, και ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη».

Πώς ήταν η ζωή στο Κατάρ;

«Τα πάντα είναι η διαφορετικά στη Μέση Ανατολή σε σχέση με την Ευρώπη, εγώ προέρχομαι από τη Μέση Ανατολή. Ήταν διασκεδαστικά, αλλά όπως είπα πήγα σε μια περίοδο όπου ο κορωνοϊός είχε επηρεάσει την καθημερινότητα. Είχε γεννηθεί η κόρη μου και δεν μπορούσα να την δω για 8-9 μήνες. Ήταν πολύ δύσκολο όχι μόνο για εμένα αλλά για όλους που υπέφεραν εκείνη την περίοδο».

Πώς προέκυψε η πρόταση της ΑΕΚ;

«Μιλούσα με έναν φίλο μου ατζέντη στην Ελλάδα. Του είπα ότι αν υπάρχει πρόταση από έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα θα μπορούσα να επιστρέψω.

Με ρώτησε αν είμαι σίγουρος. Πέντε λεπτά αφού κλείσαμε το τηλέφωνο με πήρε πίσω και μου είπε για την ΑΕΚ. Ήμουν παραπάνω από χαρούμενος με την προοπτική αυτή, ήταν εύκολη η απόφαση από τη στιγμή που ικανοποιούσαν τα “θέλω” μου. Υπέγραψα με την ΑΕΚ, τελείωσα τη σεζόν με την Αλ-Σεϊλίγια και στη συνέχεια επέστρεψα στην Ελλάδα. Η συζήτησή του με την ΑΕΚ πρέπει να κράτησε ένα λεπτό. Σε τρία λεπτά είχαν όλα τελειώσει από τη στιγμή που μου έδιναν τριετές συμβόλαιο και με κάλυπταν οικονομικά».

Με τον Μελισσανίδη μίλησες όταν υπέγραψε στην ΑΕΚ;

«Ναι, υπήρχε από πίσω το θέμα της υπογραφής μου στον Ολυμπιακό όταν με ήθελε κι εκείνος πραγματικά πολύ στην ΑΕΚ. Μου παραπονέθηκε για την απόφασή μου. Αναφέρθηκε και στο θέμα του μάνατζερ μου και στη συνέχεια μου είπε : ‘Ο,τι έγινε έγινε, τώρα είσαι εδώ μαζί μας. Ας δουλέψουμε”».

Τα πράγματα για σένα πήγαν αγωνιστικά πολύ καλά στην ΑΕΚ.

«Πράγματι, ήμουν ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα, όλα ήταν καλά, έλεγαν καλά λόγια για μένα οι οπαδοί. Τα πάντα ήταν καλά, μέχρι που συνέβησαν δύο πράγματα. Για το ένα δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Ήρθε στην ομάδα ένας άνθρωπος με τον οποίο από την πρώτη μέρα είχα προσωπικό θέμα μαζί του. Δεν έχει να κάνει με τον Μελισσανίδη, γιατί μέχρι να έρθει εκείνος όλα ήταν τέλεια. Μόλις ήρθε στην ομάδα είπα στη σύζυγό μου “τελειώσαμε από την ΑΕΚ”. Μου απάντησε: “Τι λες Καρίμ; Τα πας μια χαρά”. Ήμουν βέβαιος όμως για ό,τι της είπα. Της εξήγησα πως “μ’ αυτόν τον άνθρωπο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα τελειώσει η συνεργασία μας με την ΑΕΚ”.

Σε κάποια στιγμή έπρεπε να πάω στις υποχρεώσεις με την Εθνική μου ομάδα. Είχα τα γενέθλιά μου κι οι συμπαίκτες μου το βράδυ πριν από το ματς, μου έφεραν μια τούρτα γεμάτη κεριά και βεγγαλικά. Ήταν μία τριώροφη τούρτα, γιορτάζαμε και την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Έτσι μου έβαλαν το πρόσωπό μου στην τούρτα- όπως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες περιστάσεις. Ένα απ’ αυτά τα κεριά μπήκε στο μάτι μου και από εκείνη τη στιγμή τα έβλεπα όλα δίπλα. Έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και μου έκαναν επέμβαση με λέιζερ αμέσως. Είχα 18 εσωτερικά ράμματα και 9 εξωτερικά.

Μπορείς να τα δεις και τώρα. Ο γιατρός στο Ιράν μού είπε ότι θα έπρεπε να κάνω κι άλλη επέμβαση για να αποκατασταθεί η διπλή όραση που είχα. Ήταν κάτι που ήθελε χρόνο, δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί αμέσως. Επικοινώνησα με την ομάδα και ενημέρωσα για ό,τι συνέβη. Υπέστησαν σοκ. Επέστρεψα και πήγα σε προσωπικό γιατρό για να τσεκάρει κι αυτός τι έχει συμβεί. Μου είπε: “Άκου, αν κάνουμε τώρα μια επέμβαση θα πρέπει να περιμένουμε άλλες 50 μέρες για να δούμε αν διορθώθηκε από μόνο του το πρόβλημα με τη διπλή όραση. Αν δεν διορθωνόταν το πρόβλημα θα έκανα κι άλλη επέμβαση, ενώ είχα μπροστά μου και το Μουντιάλ. Του είπα: “Γιατρέ, σώσε την καριέρα και τη ζωή μου. Κάνε μου δύο επεμβάσεις σε μια μέρα”. Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσα να παίξω και να προπονηθώ. Έβλεπα ακόμη θολά. Όλοι με είχαν για τελειωμένο. Εγώ ήμουν βέβαιος ότι με την επέμβαση θα διορθωθεί το πρόβλημα. Είχα κάνει καλή σεζόν, είχα πετύχει γκολ. Τελείωσε η σεζόν και δύο μέρες μετά έκανα την επέμβαση. Η όραση μου επανήλθε. Μια μέρα μετά είχα μια κλήση από την ΑΕΚ, αλλά όχι για να δουν πως είμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Απλά μου είπαν “δεν συνεχίζεται η συνεργασία μας την επόμενη σεζόν.

Απογοητεύτηκα. Ο κάθε σύλλογος μπορεί να τερματίσει τη συνεργασία με κάποιον παίκτη του αλλά δες εγώ τι είχα μόλις αντιμετωπίσει. Και ό,τι είχα δώσει ξέρουν ότι ήταν παραπάνω απ’ όσα έπρεπε γι’ αυτούς – ακόμα κι ο κόσμος το ξέρει. Πάντα παίζω με πλήρη αφοσίωση για το σύλλογο στον οποίο ανήκω, δίνω το καλύτερό μου. Εκείνη την περίοδο είχα υποστεί μια σοβαρή ζημιά στο μάτι μου, όλοι πίστευαν ότι η καριέρα μου τελείωσε. Ήταν σαν να λένε “αφήστε τον Καρίμ”. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν το πιο απογοητευτικό πράγμα σ’ όλη την καριέρα μου».

Και στην ΑΕΚ πέτυχες και πιο πολλά γκολ σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Είχες και πιο πολλά ματς…

«Ναι, δεν είναι ότι δεν έπαιζα καλά. Φυσικά δεν μπορείς πάντα να αποδίδεις αυτό που θες αλλά κατά τη γνώμη μου εκείνη την περίοδο τα πήγα πολύ καλά. Κι ο κόσμος μού έδειξε ότι εκτίμησε την προσφορά μου.

Αλλά όλα αυτά προήλθαν από εκείνον τον άνθρωπο, που δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομά του. Τα περισσότερα άσχημα έγιναν από εκείνον. Στην ΑΕΚ πρέπει να είναι παραπάνω από χαρούμενοι για όσα έκανα για την ομάδα. Κι αυτό που λέω δεν είναι αλαζονικό ή οτιδήποτε άλλο».

Ενιωσες ότι δεν σεβάστηκαν;

«Ναι, όλα αυτά προκάλεσαν τη μεγαλύτερη απογοήτευση που ένιωσα σε όλη μου την καριέρα».

Αν μιλούσες με τον Μελισσανίδη ίσως να έφτιαχνε το θέμα.

«Οχι, αυτός ο άνθρωπος είχε καταστρέψει τα πάντα και τη θέση μου στην ομάδα».

Προσπάθησες να μιλήσεις μαζί του;

«Εγώ όχι, ο μάνατζερ μου. Αλλά ήταν μάταιο».

Οπότε από την ΑΕΚ δεν έφυγες με τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις…

«Γι’ αυτούς ναι… Για εμένα ήταν δύο χρόνια από την καριέρα μου εκεί. Όπως είπα και πριν θα πρέπει να είναι παραπάνω από χαρούμενοι που έπαιξα γι’ αυτούς».

Πηγή: gazzetta.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X