Τι ψάχνει η ΑΕΚ στις μεταγραφές - Οριστικές αποφάσεις με την επιστροφή στις προπονήσεις

Τι ψάχνει η ΑΕΚ στις μεταγραφές - Οριστικές αποφάσεις με την επιστροφή στις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα θα κρίνει το πώς θα κινηθεί η ΑΕΚ στην αγορά του Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε το 2023 με αποκλεισμό από την Ευρώπη και δυο συνεχόμενες εκτός έδρας γκέλες σε Αγρίνιο και Σέρρες, με τη ψυχολογία εντός των τειχών στα Σπάτα να μην είναι στα καλύτερά της.

Πολλοί κάνουν λόγο για μεταγραφική ενίσχυση της Ένωσης τον Ιανουάριο, με αρκετούς να μιλάνε και πιο συγκεκριμένα για θέσεις όπως αυτή του τερματοφύλακα ή του αριστερού μπακ.

Την δεδομένη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση σε συγκεκριμένη θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα είναι ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα.

Ο Αλμέιδα κρίνει τις μεταγραφές της ΑΕΚ

Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ενεργά στην ενίσχυση του ρόστερ, σε όποια θέση τους ζητηθεί από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές και όλα θα δρομολογηθούν με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, το απόγευμα της Τρίτης.

Για την ώρα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τις υποθέσεις που εξετάζει η ΑΕΚ, αλλά σίγουρα οι άνθρωποι τις Ένωσης έχουν δουλέψει πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αναλόγως με τις απαιτήσεις που θα προκύψουν από τον Ματίας Αλμέιδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι τον χειμώνα, η μόνη ουσιαστική ενίσχυση ήταν με τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος όμως ήταν κλεισμένος από το καλοκαίρι του 2022.

Οι τραυματίες και οι εκπλήξεις στις μεταγραφές

Πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της επανένταξης ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως ο Πάολο Φερνάντες αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο ενώ για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτει θέμα απόκτησης τερματοφύλακα ή ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας, ένεκα της απουσίας των Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Κύπελλο Εθνών Ασίας, καθώς στην ΑΕΚ πιστεύουν πως οι υπάρχουσες λύσεις είναι αρκετές για να πορευθεί η ομάδα.

Πάντως, όπως και σε κάθε μεταγραφική περίοδο, εκπλήξεις δεν μπορούν να αποκλειστούν καθώς το χειμερινό παζάρι φημίζεται για ευκαιρίες που προκύπτουν από το πουθενά!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X