ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρεται για τον Ρονζιέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρεται για τον Ρονζιέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία
Photo Credits: INTIME

Η Μπεσίκτας κοστολογεί τον παίκτη στα 5 εκατομμύρια ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται το δεξί μπακ της Μπεσίκτας, Βαλεντίν Ροζιέ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «aksam.com.tr».

Αναφέρεται ότι ο σύλλογος από την Τουρκία θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έρθουν για τον 27χρονο, ο οποίος φέρεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα του, με την οποία έχει 126 ματς, με 6 γκολ και 18 ασίστ. Φέτος έχει 21 εμφανίσεις με 2 ασίστ.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο». Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ γράφει πως η Μπεσίκτας θα αξιώσει περίπου 5.000.000 ευρώ καθώς αναζητά πόρους για ναμχαλαρώσει το μπάτζετ της.

Ο Ροζιέ έχει αγωνιστεί επίσης στην Ντιζόν 60 φορές και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέτρησε 16 παρουσίες, ενώ είναι διεθνής 7 φορές με την Κ21 της εθνικής Γαλλίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X