Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (23/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (23/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30):

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0) και άφησε δύο βαθμούς, μαζί και την κορυφή. Εκεί, πλέον, βρίσκεται (στο +1) η αποψινή της αντίπαλος. Είχε σχεδόν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, είχε ευκαιρίες να πάρει το ντέρμπι, όμως, δεν τα έκανε όπως έπρεπε στην τελική προσπάθεια. Έδειχνε πως θα έπρεπε να είναι μία ταχύτητα πάνω. Πάει, πέρασε αυτό και τώρα ασχολείται με το ντέρμπι κορυφής. Εκεί, θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη. Επίσης, προ ημερών, ήταν απολαυστική και σαρωτική απέναντι στη Γουέστ Χαμ (5-1) και προκρίθηκε με μεγάλη άνεση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Εκεί, θα αντιμετωπίσει (σε διπλά παιχνίδια) τη Φούλαμ (Μίντλεσμπρο-Τσέλσι το άλλο ζευγάρι). Παραμένουν εκτός για τον Κλοπ για το Λίβερπουλ – Άρσεναλ οι Ρόμπερτσον (αριστερό μπακ), Ζότα (επιθετικός), Μακ Άλιστερ (μέσος), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Μπάιτσετιτς (μέσος), Ντόουκ (εξτρέμ), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός). Λογικά θα είναι διαθέσιμος ο Γκράβενμπερχ (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30):

Η Άρσεναλ πηγαίνει να παίξει σε μία έδρα που, σε επίπεδο Premier League, έχει να κερδίσει αρκετά χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2012 (2-0 με Ποντόλσκι, Καθόρλα), για την ακρίβεια! Από τότε, το «σκορ» είναι στο 7-3-0. Δεν «παίζει μπάλα» η παράδοση, απλώς την καταγράφουμε ως ένα επιπλέον στοιχείο. Μία Άρσεναλ, πάντως, που παίζει εξαιρετικά και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον Μικέλ Αρτέτα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Την περασμένη αγωνιστική, μάλιστα, νίκησε 2-0 την Μπράιτον και επέστρεψε στις επιτυχίες, σε ματς που «άγγιξε» τις 30 τελικές. Προηγουμένως, είχε χάσει 1-0 στο «Βίλα Παρκ» από την τρομερή Άστον Βίλα. Τρομεροί, όμως, είναι και οι «κανονιέρηδες» και περιμένουμε να δούμε μία τιτανομαχία, ένα ματς στα κόκκινα και όπου βγάλει. Απουσίες έχει και ο Ισπανός κόουτς της Άρσεναλ, μιας και εκτός παραμένουν οι Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός), Βιεϊρά (μεσοεπιθετικός), Τομιγιάσου (δεξί μπακ) και Παρτέι (μέσος). Επιπλέον, ο Ζορζίνιο (μέσος), ο οποίος έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Μπράιτον, δίνεται αμφίβολος, ενώ επιστρέφει ο Ελνένι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Ανοιχτή παραμένει για τη Ρόμα η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι, πάντως, ξεκάθαρος για τις προθέσεις του, κάτι που επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου για το αποψινό ντέρμπι. «Θέλω να μείνω και να παλέψω παρά τις αντιξοότητες. Αυτή είναι η θέση μου και δεν έχω καμία αμφιβολία» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του. Οι «τζιαλορόσι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μπολόνια, ένα αποτέλεσμα λίγο-πολύ αναμενόμενο, αφού οι απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών ήταν πολλές και τα κενά δεν μπορούσαν να καλυφθούν. Αυτό που ήταν το πιο αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο Σάντσες πέρασε ως αλλαγή στο 46’ και ο Special One τον απέσυρε 18 λεπτά αργότερα. Εξέτισαν οι Λουκάκου (φορ) και Ζαλέφσκι (μεσοεπιθετικός). Τραυματίες παραμένουν οι Σμόλινγκ (αμυντικός), Έιμπραχαμ (φορ), Κουμπούλα (αμυντικός) και Ντιμπάλα (επιθετικός). Στα τρία τελευταία παιχνίδια ως γηπεδούχος με αντίπαλο τη Νάπολι, έχει δύο ήττες και μια ισοπαλία, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. 

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Μακρινή ανάμνηση μοιάζει για τη Νάπολι η κατάκτηση του σκουντέτο, που ανάγκασε μια ολόκληρη πόλη να πανηγυρίσει. Ήδη, υπάρχει μια αλλαγή προπονητή στους «παρτενοπέι», οι οποίοι βρίσκονται σε βαθιά κρίση. Η απόσταση από την κορυφή είναι 14 βαθμοί μετά από 16 αγώνες και το βράδυ της Τρίτης (19/12) γνώρισαν ιστορικό διασυρμό στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» από τη Φροζινόνε, η οποία τους συνέτριψε με σκορ 4-0. «Ζητώ συγγνώμη από όλους. Πρέπει να αποτελέσει μάθημα για το μέλλον. Ας κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον και ας αλλάξουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βάλτερ Ματσάρι. Οι τιφόζι είναι στα… κάγκελα και στις αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν έχει γλιτώσει κανένας. Ούτε καν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύσκολη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κάλιαρι. Έτσι, όπως εξελίσσεται πλέον η σεζόν, μοναδικός εγχώριος στόχος είναι η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Ολιβέρα (αρ. μπακ) και Ελμάς (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X