Ίντερ: Χωρίς τον Λαουτάρο στο τελευταίο παιχνίδι με την Λέτσε πριν από τα Χριστούγεννα

Επανέρχεται για Λαουτάρο Μαρτίνες η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκε ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, είναι εκτός του τελευταίου αγώνα της Ίντερ πριν από τα Χριστούγεννα λόγω ενοχλήσεων στους μηρούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα (22-12-23) ο σύλλογος του Μιλάνου.

Η Ίντερ, η οποία προηγείται στη Serie A με τέσσερις βαθμούς  διαφορά από τη Γιουβέντους, υποδέχεται τη Λέτσε αύριο (23-12-23) στο «Σαν Σίρο» για τη 17η  αγωνιστική του πρωταθλήματος πριν από ένα τελευταίο ταξίδι πριν την ανάπαυλα, στις 29 Δεκεμβρίου στη Γένοβα.

Ο σύλλογος στην ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι ο Αργεντινός σέντερ φορ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό του μηρό κατά την ήττα στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας αυτή την εβδομάδα από την Μπολόνια. «Η κατάσταση του θα παρακολουθείται τις επόμενες ημέρες», προσθέτει η Ίντερ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, 26 ετών, βρίσκεται σε εξαιρετική  κατάσταση αυτή τη σεζόν, σκοράροντας 15 γκολ σε 16 παιχνίδια της Serie A. Σκόραρε επίσης δύο φορές στη φάση των ομίλων του Champions League, όπου η Ίντερ προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των «16».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X