Πρωθυπουργός Κροατίας: «Τα μέλη των BBB επέστρεψαν σπίτι τους - Συνιστούμε να μην επαναλάβουν παρόμοιες περιπέτειες»

Πρωθυπουργός Κροατίας: «Τα μέλη των BBB επέστρεψαν σπίτι τους - Συνιστούμε να μην επαναλάβουν παρόμοιες περιπέτειες»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Αντρέι Πλένκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τους εναπομείναντες Κροάτες οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που βρίσκονταν στη φυλακή για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, μίλησε ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς.

«Όλοι οι Κροάτες οπαδοί που συνελήφθησαν στην Ελλάδα έχουν απελευθερωθεί και οι τελευταίοι αναμένεται να επιστρέψουν σπίτια τους αύριο», ανέφερε αρχικά, πριν τονίσει τις κινήσεις που έκανε η κροατική κυβέρνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόθεσης.

Εμείς, πάντα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προς όλους τους Κροάτες πολίτες του εξωτερικού, ανεξάρτητα με το ποιοι είναι και τι είναι. Τους παρείχαμε προξενική προστασία και νομική υπηρεσία. Αυτή τη φορά είχαμε σθεναρή εμπλοκή στον πολιτικό διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Εξωτερικών και το δικαστικό σώμα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλή στους Κροάτες οπαδούς, καθώς τους συνέστησε “να μην προβούν σε παρόμοιες περιπέτειες ξανά’.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X