Τούχελ: Θέλει να ενισχύση την άμυνα της Μπάγερν Μονάχου - Οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει

Τούχελ: Θέλει να ενισχύση την άμυνα της Μπάγερν Μονάχου - Οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει
Photo Credits: INTIME

Η λίστα του Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάγερν Μονάχου και Τόμας Τούχελ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για στόπερ, ώστε να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της γερμανικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Μπένζαμιν Παβάρντ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της BILD, στην λίστα του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, βρίσκονται 6 ποδοσφαιριστές.

Στην κορυφή των προτιμήσεων του Γερμανού τεχνικού βρίσκεται το όνομα του άσου της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, περίπτωση η οποία είναι η πιο δύσκολη από όσες εξετάζονται.

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει ρήτρα 1 δις στον παίκτη και δεν φέρεται πρόθυμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσει την παραχώρησή του.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Μπάγερ Λέβερκούζεν, Τζόναθαν Ταχ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της  της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο. Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 17.000.000 ευρώ η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι.

Στα ραντάρ του Τούχελ βρίσκεται και ο Κλεμέν Λενγκλέτ ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει μετακομίσει στην Premier League με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος στόπερ δεν παίζει όσο θέλει αλλά ο Έμερι ξεκαθάρισε πως στο δεύτερο μέρος της σεζόν θα πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Ο Γερμανός προπονητής κοιτάζει και στο ιταλικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζοντας την περίπτωση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού της Αταλάντα, Τζόρτζιο Σκαλβίνι. Ο νεαρός στόπερ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ιταλικής ομάδας και για την περίπτωση του η Μπάγερν θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Από το χαρτί του Τούχελ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αρναού Μαρτίνες που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Χιρόνα. Το γεγονός πως αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στο κεντρό της άμυνας όσο και ως δεξί μπακ είναι ένα από στοιχεία που αρέσουν στον Τούχελ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη λίστα των ανθρώπων της Μπάγερν βρίσκεται και κεντρικός αμυντικός της Μίλαν, χωρίς να γίνεται γνωστό το όνομα του.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X