Καυγάς στις εξέδρες του «Λουζ» οδήγησε σε μαχαίρωμα οπαδού της Μπενφίκα

Καυγάς στις εξέδρες του «Λουζ» οδήγησε σε μαχαίρωμα οπαδού της Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στο ημίχρονο του Μπενφίκα - AVS για το Κύπελλο Πορτογαλίας, με οπαδό να μαχαίρωνεται στις εξέδρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αγωνιστικό χώρο η Μπενφίκα έκανε περίπατο το βράδυ της Πέμπτης (21/12) επικρατώντας με 4-1 της AVS για το Κύπελλο Πορτογαλίας, όμως η επόμενη ημέρα βρίσκει τα φώτα της δημοσιότητας να μην έχουν πέσει στο χορτάρι για τα πεπραγμένα των παικτών των «αετών» αλλά στις εξέδρες του «Λουζ».

Αιτία ένας καυγάς μεταξύ δύο οπαδών που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα και οδήγησε στο μαχαίρωμα του ενός, με τον σύλλογο της Λισαβώνας να εκδίδει ανακοίνωση όπου επιβεβαίωσε το άσχημο συμβάν και αποκάλυψε πως ο άτυχος άνδρας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μετά από τον τραυματισμό του.

«Η Μπενφίκα λυπάται βαθύτατα για το μαχαίρι ενός οπαδού κατά τη διάρκεια ενός καυγά που σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας με την AVS. Αυτός ο οπαδός έλαβε αμέσως βοήθεια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Santa Maria, σε σταθερή κατάσταση.

Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες έχουν δοθεί στις αστυνομικές αρχές, που βρίσκονται στα ίχνη του δράστη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Μπενφίκα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X