Ντέμης: «Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα – Χάνει βαθμούς ενώ είναι καλύτερη» (VIDEO)

Ντέμης: «Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα – Χάνει βαθμούς ενώ είναι καλύτερη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τη γκέλα της ΑΕΚ στις Σέρρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε η ΑΕΚ στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας το 2-2 με τον Πανσερραϊκό και όχι στα λάθη των τελευταίων λεπτών.

Ο παλαίμαχος επιθετικός αναλύοντας το παιχνίδι στην εκπομπή του στη Nova, επισήμανε ότι ενώ ήταν καλύτερη στο ματς, έχασε και πάλι βαθμούς.

Ο Ντέμης για την ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα. Έκανε λάθος ο Αθανασιάδης, αλλά και δευτερόλεπτα πριν είχε δοκάρι. Έβαλε δύο γκολ, ενώ μπορούσε να βάλει 3-4, γιατί ήταν και πάλι επιπόλαια στο τελείωμα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε, αλλά έβγαινε μπροστά με δέκα παίκτες, όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ βιαστική. Δεν ήταν κακή, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά αν δεν τελειώσεις το ματς κάτι μπορεί να στραβώσει στο τέλος. Έχει μόλις 27 γκολ και είναι πρώτη στα x-Goals.

Μπορεί να γίνει λάθος στο τέλος ενός αγώνα, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ που μπορούσε, δεν θα είχε σημασία τώρα. Όλα αυτά μετράνε και στην ψυχολογία, αρχίζει να αγχώνεται. Φυσικά παίζουν ρόλο η κούραση και οι απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά με την απόδοσή της έπρεπε να πάρει το ματς. Δέχομαι π.χ. την ήττα στον ΟΦΗ, αλλά η ΑΕΚ χάνει βαθμούς ξανά παρότι είναι καλύτερη από τον αντίπαλο», σημείωσε.

Για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου: «Στο χτύπημα στον Λιβάι ίσως έκρινε ότι ήταν από πίσω. Μπορούσε να δώσει, μπορούσε και να μη δώσει κόκκινη κάρτα. Στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X