ΝΒΑ: Τρομερός Αντετοκούνμπο, «εκτέλεσε» με 37 πόντους τους Μάτζικ!

ΝΒΑ: Τρομερός Αντετοκούνμπο, «εκτέλεσε» με 37 πόντους τους Μάτζικ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατέγραψε ακόμη ένα double double οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ με 118-114.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 37 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 μπλοκ σε 37 λεπτά συμμετοχής με 11/22 δίποντα και 15/19 βολές.

Τα «Ελάφια» κυριάρχησαν απέναντι στους Μάτζικ και πανηγύρισαν την 15η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους, τρέχοντας παράλληλα αήττητο σερί έξι αγώνων, δείχνοντας ότι έχουν βρει την χημεία τους στο παρκέ.

Οι Μπακς δεν έκαναν καλή εκκίνηση στην αναμέτρηση, δίνοντας το δικαίωμα στους Μάτζικ να προηγηθούν με 28-31 στη λήξη του πρώτου δωδεκαλέπτου, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους.Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει μπροστά, οι Μπακς έτρεξαν επί μέρους 31-25 στη δεύτερη περίοδο και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα τριών πόντων (59-56), με τον «Greek Freak» να έχει 23 πόντους.Οι Μπακς συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μάτζικ να προσπαθούν να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο φινάλε, όμως τα «Ελάφια» είχαν τις λύσεις και έφτασαν στην 21η νίκη τους την φετινή σεζόν.

Πολύ καλό ματς για τους Μπακς έκανε και ο Ντάμιαν Λίλαρντ που είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ για τους Μάτζικ ξεχώρισε ο Φραντζ Βάγκνερ με 29 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X