ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων των Σερρών

ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων των Σερρών
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια αυτοκτονία ακόμα μεγαλύτερη απ’ αυτή του Αγρινίου, η ΑΕΚ άφησε δυο βαθμούς και στις Σέρρες. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν απέναντι στον Πανσερραϊκό.

 Γιώργος Αθανασιάδης: Αυτό που κάνει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στην τελευταία φάση, είναι ασύλληπτο. Χωρίς σχεδόν καμία πίεση από αντίπαλο, στην μικρή του περιοχή, χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Και καταδικάζει την ομάδα και φυσικά αυτό σβήνει και οτιδήποτε έκανε μέσα στο παιχνίδι.

Λάζαρος Ρότα: Ξεκίνησε το ματς βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ και μάλιστα σε φάση που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Γενικώς βοήθησε πολύ την επιθετική λειτουργία με τα ανεβάσματα από την πλευρά του. Είχε κάποια προβληματάκια ανασταλτικά στο πρώτο ημίχρονο, τα έλυσε όμως με τις γρήγορες επιστροφές του.

Ντομαγκόι Βίντα: Για μια ακόμα φορά, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έκανε πολύ σωστά την δουλειά του στην άμυνα της ΑΕΚ. Κρατούσε σωστά την θέση του, κάλυπτε τα κενά, καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του. Και ήταν και σωστός με την μπάλα στα πόδια.

Αρόλντ Μουκουντί: Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, με γερά πατήματα και κερδισμένες πολλές μονομαχίες. Ωστόσο αδράνησε στην φάση του γκολ του Πανσερραϊκού και στη συνέχεια έδειχνε να μην πατάει τόσο καλά στο γήπεδο και να χάνει φάσεις. Πάντως το ισορρόπησε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά και πάλι έδειχνε να μην πατάει πολύ καλά.

Εχσάν Χατζισαφί: Μπήκε στο ματς κάπως μουδιασμένα. Έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια του, ενώ έχασε και κάποιες φάσεις ανασταλτικά από την πλευρά του. Όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο, παρόλα αυτά δεν είχε σωστές επιλογές στην τελική του απόφαση.

Γενς Γιόνσον: Επέστρεψε μετά από καιρό στην ενδεκάδα και φάνηκε πως του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Παρόλα αυτά την δουλειά την έκανε σωστά στην μεσαία γραμμή, με εξαίρεση ένα – δυο λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Γενικώς ήταν σταθερός και βοήθησε σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Προφανώς ο λόγος που βγήκε στο ημίχρονο, ήταν ο αγωνιστικός χώρος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πολύ καλό ματς από τον αρχηγό της ΑΕΚ, στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό. Από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του δεύτερου γκολ της ομάδας. Ενώ γενικώς έβγαλε πολλή δουλειά τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και με τις επιλογές που είχε με την μπάλα στα πόδια, για την ανάπτυξη της ομάδας.

Στίβεν Τσούμπερ: Ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ.  Έδωσε μια μαγική ασίστ στον Γκαρσία για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Ενώ από δική του πολύ καλή προσπάθεια, ξεκίνησε το πρώτο γκολ. Γενικώς έπαιρνε μπάλες στα πόδια του και είχε σωστές επιλογές για να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Και ήταν σ’ όλο το ματς, ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ μαζί με τον Γκαρσία. Βγήκε από το γήπεδο, όταν ξέμεινε από δυνάμεις.

Νίκλας Ελίασον: Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση λίγο προς το τέλος, δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Δεν πήρε μπάλες στα πόδια του και αυτές που πήρε, δεν τις αξιοποίησε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε ο μοιραίος παίκτης της ΑΕΚ, καθώς έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ήταν πολύ κινητικός για ένα ακόμα παιχνίδι, με μεγάλη διάθεση και πολύ ουσιαστικός. Πήρε πολύ παιχνίδι πάνω του και βοήθησε σημαντικά και στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και φυσικά και στην επιθετική λειτουργία. Βοήθησε πολύ σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού και έκανε καλό ματς.

Λιβάι Γκαρσία: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Ο Γκαρσία πέτυχε το τρίτο του γκολ μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Λίγο πριν, στην φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία. Γενικώς βοήθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, κέρδισε μια αποβολή και θα μπορούσε να είχε κερδίσει και την κόκκινη του Θυμιάνη, αν δεν την κατάπινε ο διαιτητής και το VAR. Ήταν μια συνεχώς απειλή.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έτρεξε αρκετά, έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Και λειτούργησε καλά στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν ήταν τόσο καλός με την μπάλα στα πόδια.

Πέτρος Μάνταλος: Από την ώρα που μπήκε στο ματς, πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του και έβγαλε πολλές φορές την ΑΕΚ σε θέση βολής, με κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού.

Αντόνιο Ζίνι: Πολύ καλή η εικόνα του από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι. Έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Ελίασον αλλά εκείνος δεν πλάσαρε σωστά, ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Σίμος Μήτογλου: Πολύ σταθερός και με καθαρό μυαλό. Από την στιγμή που μπήκε έπαιρνε σωστές θέσεις και φυσικά δεν φέρει ευθύνη και για την φάση της ισοφάρισης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X