Super League: Έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός

Super League: Έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, με τον Στάφανο Καπίνο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ουραγών της Super League, καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Ροσέρο να βρίσκει τον Τζίμα μέσα στη περιοχή, ωστόσο ο Στέφανος Καπίνο ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του στο 13’.

Ο Παναιτωλικός αφού ανέβασε την απόδοση του, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 33ο λεπτό, με τον Σόρια να σώζει τον ΠΑΣ Γιάννινα πάνω στην γραμμή την κεφαλιά που έπιασε ο Ντουάρτε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης (76’ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο (90’ Ριένστρα), Τζίμας (64΄Λεό), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (76΄Κόντε)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Λώλης, Λιάσος, Μπακαδήμας, Πανάγου

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (70’ Σενγκέλια), Λιάβας, Τορεχόν, Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (74’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε (70’ Μαυρίας), Πέδρο (74’ Καρέλης)

Στον πάγκο: Γκρατερόλ, Μπελεβώνης, Στάγιτς

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X