Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς - Όταν ο Καραπαπάς «έλουζε» τον Κούγια για απαγόρευση εισόδου σε ματς του Ολυμπιακού!

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς - Όταν ο Καραπαπάς «έλουζε» τον Κούγια για απαγόρευση εισόδου σε ματς του Ολυμπιακού!
Photo Credits: INTIME

Μετά την κατάθεση του Αλέξη Κούγια κατά Μαρινάκη μας ήρθε στο μυαλό και το σκηνικό με τον Κώστα Καραπαπά, όταν είχε «λούσει» τον γνωστό δικηγόρο με διάφορα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ωραία… σκηνικά μας θύμισε η πρόσληψη Κούγια στον Ολυμπιακό. Μετά την κατάθεση του Αλέξη κατά Μαρινάκη μας ήρθε στο μυαλό και το σκηνικό με τον Κώστα Καραπαπά.

Ναι, εκείνο το ωραίο σκηνικό στο 2-0 του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας, όταν ο Αλέξης Κούγιας ηγούταν της ομάδας της Πάτρας. Τι είχε γίνει τότε; Λοιπόν, κατ’ αρχήν το ματς ήταν το 2012 και ο Κούγιας απειλούσε με μηνύσεις ισχυριζόμενος ότι δεν του επετράπη η είσοδος στο «Καραϊσκάκη» για να το ματς.

Ο Ολυμπιακός έσπευσε να το διαψεύσει. Μάλιστα υποστήριζε πως ο Κούγιας βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και μάλιστα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Κώστας Καραπαπάς, προέβη σε δήλωση στον “ΕΡΑ Σπορ”.

«Πλέον ο κύριος Κούγιας κινείται στη μυθομανία! Υποστήριξε ότι ήρθε στο Καραισκάκη με την αποστολή της Παναχαικής! Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ ή συνέβη μόνο στο μυαλό του Κούγια» έλεγε τότε ο Καραπαπάς για τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο που είναι εξαιρετικός στις κυβιστήσεις.

«Ήρθε στο Καραισκάκη μια ευγενέστατη κοπελίτσα, μας είπαν ότι είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μας έδωσε τη λίστα των προσκεκλημένων της Παναχαικής. 30 άτομα που έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας στο Καραισκάκη και ακόμα και ο κύριος Λούβαρης ο Πρόεδρος στα χαρτιά και όχι στην ουσία της Παναχαικής έφυγε πριν από λίγο από το γήπεδο απόλυτα ευχαριστημένος», υποστήριξε ακόμη ο Καραπαπάς και πρόσθεσε:

«Τώρα ο Κούγιας μπορεί να νομίζει ότι το Καραισκάκη είναι στο λόφο Σκουζέ στον Κολωνό και να πήγε εκεί, αλλά έλεος πιά… Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Επικαλείται διαρκώς τους Αχαιούς λες και δεν ξέρει ότι οι μισοί τουλάχιστον Αχαιοί είναι Ολυμπιακοί και όχι μαζί του δεν είναι αλλά ούτε να τον βλέπουν δε θέλουν!

Δεν ξέρω πότε βγαίνει το καρναβάλι ακριβώς αλλά ο Κούγιας σίγουρα το ξεκίνησε από απόψε. Σας ξαναλέω, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Πάπας και δε θέλει αντίλογο. Ζεί σε δικό του κόσμο. Και οι παίκτες της Παναχαικής που έφυγαν πριν από λίγο από το Καραισκάκη θα γελάνε μαζί του στο πούλμαν που βρίσκονται τώρα! Έλεος πια με αυτόν τον άνθρωπο…».

Στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει ο κ.Κούγιας όπου επανέλαβε ότι δεν του επετράπη η είσοδος στο Καραϊσκάκη όπου πήγε, όπως είπε, με το αυτοκίνητό του και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον Μαρινάκη…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X