ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από Σλοβενία για Λάτσι

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από Σλοβενία για Λάτσι
Photo Credits: INTIME

Η σλοβένικη Μούρα εξετάζει την περίπτωση του Ζίγκα Λάτσι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σλοβένικη Μούρα εξετάζει την περίπτωση του Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος δεν βρίσκει χώρο και χρόνο στην ΑΕΚ.

Ο Ζίγκα Λάτσι αποτελεί ένα πρότζεκτ για την ΑΕΚ, που όμως τα τελευταία χρόνια δεν παρουσιάζει κάποια πρόοδο. Παρόλα αυτά υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν από την πατρίδα του τη Σλοβενία, με τη Μούρα να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο 21χρονος αμυντικός είχε κάνει αίσθηση όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ενδεκάδα της Ένωσης το 2020-21, όταν μέτρησε 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Την επόμενη χρονιά έπαιξε κυρίως στην ΑΕΚ Β, ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Κόπερ, χωρίς να καταφέρει να καθιερωθεί, ενώ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Φέτος βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ Β, αλλά μετρά μόλις μια συμμετοχή.

Η Μούρα θα ήθελε τον Λάτσι και πάλι στις τάξεις της, καθώς από τις ακαδημίες της είχε μετακομίσει στην ΑΕΚ τον Φεβρουάριο του 2020. Το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού με την Ένωση έχει ισχύ έως το 2026, αλλά ο παίκτης θέλει να πάρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο και ίσως η Μούρα του δώσει την ευκαιρία να βρει και πάλι τον εαυτό του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X