Μπόρνμουθ - Λούτον: Από την αρχή το ματς το οποίο είχε διακοπή λόγω της καρδιακής προσβολής του Λόκιερ

Μπόρνμουθ - Λούτον: Από την αρχή το ματς το οποίο είχε διακοπή λόγω της καρδιακής προσβολής του Λόκιερ
Photo Credits: INTIME

Η Premier League αποφάσισε να παιχτεί από την αρχή ο Μπόρνμουθ - Λούτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας της Μπόρνμουθ με την Λούτον το περασμένο Σάββατο για την 17η αγωνιστική της Premier League  σημαδεύτηκε από ένα τραγικό περιστατικό. Όταν ο αρχήγος των φιλοξενουμένων, Τομ Λόκιερ έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Οι στιγμές που βίωσαν όσοι βρέθηκαν στην έδρα της Μπόρνμουθ ήταν συγκλονιστικές καθώς τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, μετά από την ανακοπή καρδιάς που είχε υποστεί, με το ευχάριστο στην περίπτωση του να είναι πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Όσον αφορά στην τύχη του αγώνα, δεν πέρασαν πολλές ημέρες μέχρι να την μάθει το φίλαθλο κοινό, με την Premier League να γνωστοποιεί πως ο αγώνας θα ξαναπαιχτεί από την αρχή και όχι από το 60ο λεπτό, που είχε διακοπεί, με τη διοργανώτρια αρχή να ενημερώνει πως αργότερα μέσα στη σεζόν θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X