Άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) η ΑΕΚ Κ19

Άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) η ΑΕΚ Κ19
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ19 άνοιξε το σκορ, είχε τις ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ αλλά ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο τέλος από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Το ματς ήταν αμφίρροπο για σχεδόν μία ώρα, με την ΑΕΚ να είναι πιο επιθετική και να χάνει καλές ευκαιρίες, όπως αυτή του Ανδρικόπουλου στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Νικολακούλης απέκρουσε το σουτ του παίκτη της ΑΕΚ.

Τα σπουδαία όμως ήρθαν από το 59′ και μετά. Στο λεπτό αυτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πασαχίδης του ΠΑΟΚ και δύο λεπτά αργότερα ο Νικολακούλης απέκρουσε δύσκολα κοντινή κεφαλιά του Χρήστου Κοσίδη.

Στην επόμενη φάση όμως ο Τάσος Κοντορουχάς κέρδισε πέναλτι και ο αρχηγός της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος άνοιξε το σκορ ευστοχώντας από το 11 μέτρα στο 64′. Ο συγκεκριμένος παίκτης θα μπορούσε να έχει χριστεί σκόρερ νωρίτερα, όταν έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε διότι ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε (ίσως και λανθασμένα) ότι η μπάλα είχε βγει νωρίτερα άουτ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε και έφτασε στην ισοφάριση στο 82 λεπτό με κεφαλιά του Καλαϊτσίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος (71′ Χριστακόπουλος) Μούτσα (79′ Διαμαντόπουλος) Κρουσελνίτσκι, Ανδρικόπουλος (79′ Δημητριάδης) Βασίλας (67′ Ελέζι) Κοντορουχάς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X