Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι εκτός 11άδας από τον Γιοβάνοβιτς μετά τις γκάφες στο Περιστέρι!

Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι εκτός 11άδας από τον Γιοβάνοβιτς μετά τις γκάφες στο Περιστέρι!
Photo Credits: INTIME

Εκτός ενδεκάδας στον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι για το ματς με τον Βόλο μετά τις γκάφες στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επαναφέρει τον Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού ενώ προτιμά τον Γουίλιαν Αράο στο κέντρο της άμυνας αντί του Τιν Γεντβάι.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως μονόδρομο την νίκη απόψε κόντρα στον Βόλο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προτιμά τον Γιούρι Λοντίγκιν στην υπεράσπιση της εστίας αντί του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μετά την νέα τραγική εμφάνιση του Ιταλού κίπερ στο Περιστέρι.

Ο Σέρβος τεχνικός που έχει στηρίξει απεριόριστα τον «Μπρίνιο» δεν τον «τιμωρεί» απόψε αλλά του δίνει την ευκαιρία να «καθαρίσει» το μυαλό του, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν από τον Παναθηναϊκό, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια ένα πορτιέρε που είναι σε καλύτερη πνευματική αλλά και αγωνιστική κατάσταση.

Από κει και πέρα, στον πάγκο θα κάτσει ο Τιν Γεντβάι, με τον Γουίλιαν Αράο να παίζει ως στόπερ.

Αναλυτικά:

Λοντίγκιν στο τέρμα, Κώτσιρας δεξιά, Μλαντένοβιτς αριστερά, Σένκεφελντ και Αράο στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρντ η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Δεξιός εξτρέμ ο Παλάσιος, αριστερός ο Μαντσίνι και στη κορυφή ο Ιωαννίδης.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι: Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Τζούρισιτς και Βέρμπιτς, όπως και οι… γνωστοί εδώ και καιρό, Μάγκνουσον και Μπράουν. Στον πάγκο βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Κλεϊνχέισλερ, Ζέκα, Αϊτόρ, Σπόραρ, Τσοκάι, Γεντβάι και Γερεμέγεφ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X