Ντέμης: «Ημουν ΑΕΚ, είχα όνειρο να παίξω στην ΑΕΚ - Σταμάτησα να προπονούμαι σωστά στην Ατλέτικο για να σώσουμε την ΑΕΚ το 2004» (VIDEO)

Ντέμης: «Ημουν ΑΕΚ, είχα όνειρο να παίξω στην ΑΕΚ - Σταμάτησα να προπονούμαι σωστά στην Ατλέτικο για να σώσουμε την ΑΕΚ το 2004» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για το όνειρό του να παίξει στην ΑΕΚ που έγινε πραγματικότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σειρά Football Idols by Stoiximan συνεχίζεται με κεντρικό πρόσωπο αυτή την εβδομάδα τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Η ιστορία – όπως κάθε ποδοσφαιρικό διήγημα που σέβεται τον εαυτό του – ξεκινά από μια αλάνα. Εκεί που ένας πιτσιρικάς αγνοούσε τη λέξη πάσα – επίσης όπως κάθε εκκολαπτόμενος μπαλαδόρος που σέβεται τον εαυτό του – περνούσε τους φίλους του… από πάνω και ονειρευόταν να παίξει στην ΑΕΚ.

Ο Ντέμης ήταν, το παραδέχεται και ο ίδιος, από τους πολύ τυχερούς που είδε τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα. Έβαλε κι ο ίδιος το… χέρι του βέβαια αρνούμενος άλλες προτάσεις για να δει τον εαυτό του όπως πόζαρε μικρός στον καθρέπτη.

Με την ίδια αντισυμβατική σκέψη ήταν ο αυτός που επέλεξε να βγάλει τη φανέλα της ΑΕΚ, έπειτα από ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό διάλειμμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για να βάλει το κοστούμι. Να γίνει πρόεδρος και να σώσει την αγαπημένη του ομάδα.

Ένας πραγματικός σταρ εντός κι εκτός γηπέδων ο Ντέμης Νικολαϊδης, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, αποτέλεσε έναν από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές της εποχής του. Κάθε του κίνηση γινόταν μόδα, ακόμα κι αν ο ίδιος σήμερα με την άνεση και την ωριμότητα που του προσδίδει η απόσταση από τη δράση, παραδέχεται πως ντρεπόταν και τον ίσκιο του στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Στο σημερινό επεισόδιο του «Football Idols by Stoiximan», ο αγαπημένος των οπαδών της ΑΕΚ «Ντεμίνιο», ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του και της ψυχοσύνθεσής του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X