Νέα σενάρια με Ιωαννίδη για Στουτγκάρδη

Νέα σενάρια με Ιωαννίδη για Στουτγκάρδη
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν στην Γερμανία για τον Φώτη Ιωαννίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιθανή αποχώρηση του Σερχού Γκιρασί επαναφέρει το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη στους μεταγραφικούς στόχους της Στουγκάρδης. Παραμένει ψηλά στη λίστα της γερμανικής ομάδας ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Ο Γκιρασί, ο οποίος έχει σκοράρει 16 γκολ σε 13 ματς στη Bundesliga, ετοιμάζεται να κάνει χρήση της οψιόν που του επιτρέπει να μεταπηδήσει σε σύλλογο της αρεσκείας του, έναντι του ποσού των 17,5 εκατ. ευρώ.

Η Στουτγκάρδη επιχείρησε να καλύψει την συγκεκριμένη ρήτρα, ωστόσο η απάντηση της πλευράς του Αφρικανού ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Ντόρτμουντ ενδιαφέρονται σφόδρα για τον δεύτερο σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος, την στιγμή που η Στουτγκάρδη ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την Bild, o 21χρονος Κροάτης επιθετικός της Άουγκσμπουργκ Ντίον Μπέλιο, αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού είναι οι βασικοί υποψήφιοι, εν αντιθέσει με τον πρώτο σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Μπράγκα, Σιμόν Μπανζά, αλλά και τον Αντόνιο Σανάμπρια της Τορίνο, η τιμή των οποίων κρίνεται «αλμυρή».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X