Μπαλντασάρα: «Το γκολ μου στην ΑΕΚ είναι το καλύτερο στην καριέρα μου λόγω αντιπάλου»

Μπαλντασάρα: «Το γκολ μου στην ΑΕΚ είναι το καλύτερο στην καριέρα μου λόγω αντιπάλου»
Photo Credits: INTIME

Ο Φράνκο Μπαλντασάρα μίλησε για την «οβίδα» που εξαπέλυσε στο ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φράνκο Μπαλντασάρα στο 65′ του ματς με την ΑΕΚ, με μία «οβίδα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έτσι άνοιξε… λογαριασμό στην εν Ελλάδι καριέρα του.

Ο Αργεντινός χαφ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Πλατένσε αρχίζει σταδιακά να βρίσκει τα πατήματά του και μίλησε στο Gazzetta για την επόμενη ημέρα, τόσο του ίδιου όσο φυσικά και του club.

Εξήγησε γιατί όλοι τον αποκαλούν «Απάτσι», κάτι που ο ίδιος όχι μόνο έχει αποδεχθεί και του αρέσει αλλά και συστήνεται πλέον ανάλογα, αφού μεταξύ άλλων έτσι γράφει στο πίσω μέρος της φανέλας του και στα προσωπικά του social media! «Οταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο πήγαινα με μία φανέλα του Κάρλος Τέβεζ (σ.σ. τον αποκαλούν επίσης ‘Απάτσι’) και την ίδια στιγμή υπήρχαν και άλλα παιδιά με το ίδιο όνομα με εμένα. Ετσι άρχισαν να με φωνάζουν έτσι, για να μας ξεχωρίζουν. Πλέον το ‘Απάτσι’ είναι ουσιαστικά το όνομά μου. Οχι κάπως αλλιώς…».


Πρώτο γκολ λοιπόν για τον 25χρονο μέσο, ο οποίος και στη χώρα του διατηρούσε σχετική επαφή με τα αντίπαλα καρέ αφού πρόκειται για box to box παίκτη που πατά περιοχή. Ηταν όμως το προχθεσινό το πιο ωραίο που σημείωσε ποτέ; «Ναι. Το κάνει δε πιο ξεχωριστό ότι απέναντί μας βρίσκονταν μία μεγάλη ομάδα και παράλληλα ήταν κρίσιμο καθώς πήραμε αποτέλεσμα», απάντησε με έμφαση.

Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός αρχίζει να «χτίζει» σερί θετικών αποτελεσμάτων και στέλνει «μήνυμα» για το μέλλον και τη «μάχη» που δίνει ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Μπαλντασάρα έδωσε το στίγμα του, ενώ μίλησε και για τη δική του παρουσία. «Ηταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για εμένα. Σταδιακά θέλω να δώσω όλο και περισσότερα. Νιώθω καλά. Αυτό το γκολ θα μου δώσει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια, ώστε να γίνω ακόμη καλύτερος. Η ομάδα είναι καλή. Αν συνεχίσουμε με τη νοοτροπία και και την ενέργεια των τελευταίων αγώνων, αλλά και όπως για παράδειγμα ήμασταν μετά το 0-2 στο τελευταίο παιχνίδι, δεν θα έχουμε κανέναν φόβο για το μέλλον», ήταν τα λόγια του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X