ΑΕΚ: Μόλις μία επέμβαση σε 21 πέναλτι από Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη! (VIDEO)

ΑΕΚ: Μόλις μία επέμβαση σε 21 πέναλτι από Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα στατιστικά των πέναλτι που έχει κάνει η ΑΕΚ τις τελευταίες σεζόν και δεν είναι καλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνά της φέτος και ένα χαρακτηριστικό δείγμα είναι τα πολλά πέναλτι που κάνει. Ειδικά στην Ευρώπη απέναντι σε ομάδες με μεγάλη επιθετικότητα. Πάνω που έδειχνε πως με ένα γκολ παθητικό σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος διορθώνεται στην άμυνα, ο αγώνας του Αγρινίου ήρθε να το διαψεύσει. Πολλά παιδικά λάθη, κακές τοποθετήσεις και εν τέλει… γκέλα.

Ακόμα ένα πέναλτι έκανε η άμυνα της Ένωσης απέναντι στον Παναιτωλικό με τον Αρόλντ Μουκουντί να μην είναι καθόλου προσεκτικός και να ανατρέπει τον Μλάντεν μέσα στην περιοχή, ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει την μπάλα.


Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζοάο Πέδρο (ένα όνομα με… ιστορία κόντρα στην ΑΕΚ φέτος) και σκόραρε για να μειώσει προσωρινά σε 1-2. Ο Ζοάο Πέδρο του Παναιτωλικού είχε σκοράρει από την άσπρη βούλα και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ενώ η ΑΕΚ δέχθηκε τρία πέναλτι και από τον Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον στην Ευρώπη.

ΑΕΚ: Η τελευταία απόκρουση σε πέναλτι

Η Ένωση φέτος έχει υποπέσει σε πολλές παραβάσεις πέναλτι. Μάλιστα μόνο στην Ευρώπη κατάφερε να κάνει έξι φορές την εσχάτη των ποινών σε έξι αγώνες στους ομίλους του Europa League. Ενώ, οι τερματοφύλακές της δεν βρήκαν απάντηση καμία από αυτές τις φορές σε εκτέλεση από τα 11 βήματα.

Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις φέτος ο Δικέφαλος έχει κάνει 8 πέναλτι απέναντι σε Παναιτωλικό, Μαρσέιγ, Μπράιτον, Αγιαξ και Ατρόμητο.

Αν ψάξουμε να βρούμε την τελευταία φορά που ένας τερματοφύλακας της ΑΕΚ απέκρουσε πέναλτι πρέπει να γυρίσουμε πίσω στη σεζόν 2020-21 όταν για την 22η αγωνιστική της Super League η Ένωση έπαιζε απέναντι στη Λάρισα (15-02-2021). Ο Λιβάι Γκαρσία χρεώθηκε ένα (αυστηρό) πέναλτι για χέρι και στη συνέχεια ο Γιώργος Αθανασιάδης νίκησε τον Μπέντζαμιν Μουκάντζιο από την άσπρη βούλα. Ενώ, στην αντεπίθεση η ΑΕΚ σκόραρε κιόλας με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να κάνει το 2-4.

Δείτε το ΕΔΏ.

ΑΕΚ: Μία απόκρουση σε 21 πέναλτι

Η απόκρουση του Γιώργου Αθανασιάδη στη Λάρισα ήταν η μοναδική που έχει κάνει ως παίκτης της ΑΕΚ, ενώ έχει δεχθεί 10 γκολ από την άσπρη βούλα. Την ίδια στιγμή, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν έχει αποκρούσει ούτε ένα πέναλτι και έχει δεχθεί επίσης 10 τέρματα από τα ένδεκα βήματα. Την ίδια στιγμή που και η ΑΕΚ έχει απωλέσει αρκετά πέναλτι πέρυσι και φέτος, οι τερματοφύλακές της δεν δείχνουν αυτοπεποίθηση στην εσχάτη των ποινών.

Αν πάμε πιο… πίσω, στην προηγούμενη δυάδα τερματοφυλάκων που είχε η ΑΕΚ, τον Παναγιώτη Τσιντώτα και τον Βασίλη Μπάρκα υπάρχει μικρή διαφορά σε αυτό το κομμάτι. Ο Τσιντώτας έχει καταφέρει να μην δεχθεί γκολ 3 φορές σε συνολικά 10 εκτελέσεις απέναντί του όσο φορούσε τη φανέλα της Ένωσης.

Ενώ, ο Βασίλης Μπάρκας τις σεζόν που είχε τον Δικέφαλο στο στήθος απέκρουσε 3 πέναλτι και δέχθηκε γκολ σε 9 εκτελέσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X