Ο Κάρι έβαλε για… ύπνο τους Σέλτικς (VIDEO)

Ο Κάρι έβαλε για… ύπνο τους Σέλτικς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στις καλές εμφανίσεις και τα καθοριστικά τρίποντα επέστρεψε ο Στεφ Κάρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επικράτησαν 132-126 στην παράταση των Μπόστον Σέλτικς.

Στις καλές εμφανίσεις και τα καθοριστικά τρίποντα επέστρεψε ο Στεφ Κάρι, οδηγώντας τους Ουόριορς στη νίκη επί των Σέλτικς στην παράταση με 132-126, μετά από ανατροπή 17 πόντων.

Ο Κάρι καληνύχτισε τη Βοστώνη με τον χαρακτηριστικό του πανηγυρισμό, καθώς ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράταση με 121-121, μιας και οι Σέλτικς δεν μπόρεσαν σε τρεις ευκαιρίες να πετύχουν το νικητήριο καλάθι. Και στον έξτρα χρόνο, πάλι ο Στεφ δήλωσε παρών.

Ο Κάρι τέλειωσε το ματς με 33 πόντους, 6/11 τρίποντα και 6 ασίστ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον πέτυχε 24 πόντους. Για την ομάδα της Βοστώνης ο Ντέρικ Ουάιτ είχε 30 πόντους με 7/18 τρίποντα και ο Μπράουν σημείωσε 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Η Φανέλα με το #9 με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X