ΑΕΚ: Ημερίδα για τη διαχείριση του χρόνου στην Ακαδημία

ΑΕΚ: Ημερίδα για τη διαχείριση του χρόνου στην Ακαδημία
Photo Credits: INTIME

Η Ακαδημία της ΑΕΚ, οργάνωσε μια ημερίδα ώστε να ενημερώσει τους νεαρούς της αθλητές, στο πως να διαχειρίζονται σωστά τον χρόνο τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, με την ημερίδα της προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά των ακαδημιών της την αξία που έχει η σωστή διαχείρηση του χρόνου τους. Για αυτό και οργάνωσε μια ημερίδα σχετικά με το θέμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ένωσης μέσω social media:

Η διαχείριση του χρόνου πολλές φορές για τους μαθητές-αθλητές μπορεί να μην είναι μια εύκολη και απλή διαδικασία, ειδικά όταν πρέπει να συνδυάσουν προπόνηση και διάβασμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε συνέχεια της αξιολόγησης των αθλητών της Ακαδημίας της ΑΕΚ για τον μαθησιακό τους τύπο, διοργανώθηκε χθες στα Σπάτα ημερίδα από την Αθλητική Ψυχολόγο-επιστημονική συνεργάτιδα της ΑΕΚ κα Φρόσω Πατσού, αναφορικά με τις “Στρατηγικές Διαχείρισης Χρόνου”, προκειμένου οι αθλητές να αξιοποιούν στο έπακρο την καθημερινότητα τους σε σχολείο και προπονήσεις.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων (αθλητές, οικογένειες, στελέχη Ακαδημίας) για την πλήρη ανάπτυξη των παιδιών και η βασική επιδίωξη, με τις πρακτικές συμβουλές που δόθηκαν για την καλύτερη διαχείριση του χρόνου, ήταν μπορέσουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους να διασφαλίσουν ότι κάθε μέρα τους θα είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγική.

Αρχικά ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Ηλίας Κυριακίδης περιέγραψε τις πολιτικές της FIFA, UEFA και Ε.Ε πάνω σε αυτά τα ζητήματα (παράλληλες καριέρες, διασφάλιση πρόνοιας, ανάπτυξη ψυχολογίας) και ακολούθησε η διάλεξη της κας Πατσού. Στην ημερίδα ήταν παρόν το σύνολο των στελεχών της Ακαδημίας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X