Ντέμης: «Η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο - Πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο - Πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εμφάνιση της ΑΕΚ στην γκέλα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC στα κανάλια Novasports.

Ο Ντέμης τόνισε πως η Ένωση είχε ένα πολύ καλό πρώτο 30λεπτο και ανέφερε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια νοοτροπία, παρά το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Ντέμης για την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μέχρι το 30′ η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή, δεν άφησε τον Παναιτωλικό να κάνει τίποτα. Κάποιες φορές αυτά που λέει ο Αλμέιδα με καλύπτουνε, έκανε δηλώσεις ο Αλμέιδα και συμφωνώ 100% με όσα είπε για τα λάθη, ότι μπήκε καλά η ομάδα, ότι πρέπει να είναι καλύτεροι στις εκτελέσεις.

Η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο, μπορεί να ακούγεται κάπως, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει έτσι. Ναι, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, αυτά τα ματς λίγες φορές δεν θα τα πάρεις με την απόδοση που πιάνεις σαν ομάδα. Κανείς προπονητής δεν μπορεί να αντιμετωπίσει λάθη ή ευκαιρίες που χάνουν οι παίκτες. Μπορεί να φτιάξει μια ομάδα που δημιουργεί τις ευκαιρίες, σε όλες τις κατηγορίες η ΑΕΚ είναι πρώτη, στις τελικές, στις πάσες μέσα στην περιοχή, σε όλα είναι μπροστά, απλά δεν είναι αποτελεσματική.

Η ΑΕΚ όπως λέμε από την αρχή της περιόδου, επειδή παίζει στα κόκκινα και είχε και Ευρώπη, θα έχει τραυματισμούς, όπως είχε και στο σημερινό ματς. Φέτος, έχει τραυματισμούς, μπορεί να είναι περισσότεροι από πέρυσι και δεν έχει τόσες πολλές λύσεις. Θα γίνουν κι αυτά τα αποτελέσματα, το έχω ξαναπεί αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι η ομάδα. Δεν έχουμε δει καμία ομάδα στα καλύτερά της. Ο ΠΑΟΚ είναι ο φορμαρισμένος αλλά είναι και αποτελεσματικός κι έχει κι άλλο να δώσει. Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν τους έχουμε δει στα καλύτερά τους. Σκέψου τι δεύτερο γύρο και τι πλέι οφ θα δούμε!

Η ΑΕΚ τελειώνει βιαστικά τις φάσεις, αλλά στο πρώτο 30λεπτο δεν περιμένεις ότι μπορεί ο Παναιτωλικός να γυρίσει το ματς αλλά κέρδισε το πέναλτι, το οποίο είναι μια στιγμή. Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν έκανε μεγάλη ευκαιρία, είχε ένα πολύ καλό 30λεπτο στην αρχή, ήταν καλύτερη από τον Παναιτωλικό αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει, θα έρθουν τα γκολ, αυτό που πρέπει να προσέξει είναι η αμυντική λειτουργία. Ο Σιμάνσκι ήταν καλός, ο Μάνταλος καλός, ο Γκατσίνοβιτς καλός, έτρεξε πολύ αλλά με λίγο βιαστικές εκτελέσεις».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X