«Εγκλήματα» η άμυνα και τιμωρία για την ΑΕΚ!

«Εγκλήματα» η άμυνα και τιμωρία για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η άμυνα της ΑΕΚ... ισοφάρισε σε 2-2 από το 0-2 της επίθεσης σήμερα στο Αγρίνιο στην «χοντρή» γκέλα της Ένωσης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς σήμερα στο Αγρίνιο και αντί να είναι μόνη στην κορυφή έμεινε πίσω από τον ΠΑΟΚ και μαζί με τον ΠΑΟ!

Και αυτό διότι ενώ προηγήθηκε με 0-2 η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αλλά… κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαριστεί σε 2-2!

Ο Γκαρσία στο 2′ έκανε το 0-2, στο 14′ ο Ελίασον εντυπωσιακά το 0-2, ενώ στο 37′ με πέναλτι που έκανε ο Μουκουντί μείωσε σε 1-2 ο Πέδρο και το 2-2 έκανε με βολίδα ο Μπαλντασάρα.

Ευθύνες για το σημερινό έχουν όλοι. Προπονητής και παίκτες. Παρά τις απουσίες που ήταν πολλές και σημαντικές, η ΑΕΚ μπορούσε και έπρεπε να έχει καθαρίσει το ματς από το α’ ημίχρονο.

Αντ’ αυτού… εγκλημάτισε!

Η Ένωση «σπατάλησε» μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει στην κορυφή και ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο πόντο στη μάχη που δίνει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Επόμενο ματς για την ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες την Πέμπτη στις 17:00.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το enwsi.gr

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε το ματς με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Σιντιμπέ δεξί μπακ, τον Μοχαμάντι αριστερά, τον Βίντα με τον Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμάνσκι με τον Μάνταλο στον άξονα, δεξιά στην επίθεση τον Ελίασον, αριστερά τον Ζίνι, τον Γκατσίνοβιτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ Γκαρσία.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά και με διάθεση να τελειώσει νωρίς το ματς. Έτσι, άνοιξε το σκορ στην πρώτη της τελική στο παιχνίδι μόλις στο 2’. Ο Σιντιμπέ έκανε τη σέντρα, η άμυνα του Παναιτωλικού απομάκρυνε και ο Λιβάι Γκαρσία έπιασε το σουτ. Ο Μπρούνο Ντουάρτε έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 της Ένωσης πολύ γρήγορα. Η ΑΕΚ εν συνεχεία είχε 2 φάσεις, με τον Λιβάι να σπάει στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος σούταρε και στις δύο περιπτώσεις αρκετά ψηλά. Στο 14’ η Ένωση είχε ευκαιρία στην αντεπίθεση, με τον Γκατσίνοβιτς να κουβαλάει και να σπάει στον Μάνταλο, το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα. Εν συνεχεία ήρθε εύκολα και εντυπωσιακά και το 0-2. Ο Ελίασον από δεξιά συνέκλινε προς τα μέσα και από το όριο της περιοχής πιάνει φαλτσαριστή πλασεδάρα στέλοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-2. Έτσι, στο 14’ το σκορ ήταν 0-2 και έμοιαζε σχεδόν… τελειωμένο το ματς με την ΑΕΚ απόλυτη κυρίαρχο στο ματς.

Το ματς μετά είχε πεσμένο ρυθμό με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να αντιδράσει. Στο 24’ έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου που έδωσε πάσα στον Ζίνι μέσα στην περιοχή. Το ματς δεν είχε φάσεις, δεν είχε ρυθμό και έτσι φτάσαμε στο 35’. Ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μουκουντί στην προσπάθειά του να απομακρύνει, κλώτσησε τον Μλάντεν που τσίμπησε την μπάλα. Ο Ζοάο Πέδρο πήρε φόρα, ξεγέλασε τον Αθανασιάδη που διάλεξε γωνία και με σκαφτό στο κέντρο έκανε το 1-2. Στο 45’ εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτη, αλλά ο Γκατσίνοβιτς έπιασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Τορεχόν με το κεφάλι έκοψε την πορεία της, η οποία πήγαινε στην εστία. Αμέσως μετά ο Σέρβος της ΑΕΚ είχε μία χλιαρή κεφαλιά που μπλόκαρε ο Καπίνο. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο στο Αγρίνιο με 1-2 και την ΑΕΚ να έχει 8 τελικές έναντι τριών των γηπεδούχων με 67% κατοχή.

Το β’ ημίχρονο άρχισε με Πετράκη και Αλμέιδα να μην προχωρούν σε αλλαγές. Στο 53’ ο Πέδρο πατά ωραία στον Χουάνπι, ο οποίος πιάνει σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα και αρκετό ύψος και να φεύγει άουτ. Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά στο 57’ για την ΑΕΚ. Ο Μουκουντί έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Σιμάνσκι προσπάθησε να κάνει το γύρισμα, αλλά η προσπάθειά του κόπηκε από την άμυνα του Παναιτωλικού. Αμέσως μετά ο Γκατσίνοβιτς βρήκε λίγο κενό χώρο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, ήταν συρτό και αδύναμο, ενώ πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Καπίνο. Στο 59’ εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Μοχαμάντι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Νέα προσπάθεια του Γκατσίνοβιτς δύο λεπτά μετά, εκτός περιοχής, αυτή τη φορά ήταν δυνατό σουτ που είχε κατεύθυνση στην εστία, αλλά ο Καπίνο έπεσε στη γωνιά του και απομάκρυνε.

Στο 63’ ο Παναιτωλικός… άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Οικονόμου δεν έβαλε σωστά το πόδι του. Εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι, ο Μπρούνο Ντουάρτε με κεφαλιά θέλησε να βρει τον Μάριο Οικονόμου, αλλά σχεδόν σε άδειο τέρμα δεν έβαλε καλά το πόδι του. Ο Πετράκης αμέσως μετά έβαλε τον Καρέλη και αμέσως ο Παναιτωλικός… δικαιώθηκε με γκολ. Στο 65’ ο Λιάβας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης δεν βγήκε, ο Σιμάνσκι απομάκρυνε αδύναμα και το σουτ του Πέδρο κόντραρε στον Βίντα. Ο Μπαλντασάρα έπιασε το σουτ με δύναμη, η μπάλα βρήκε στον Μουκουντί και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Ο Αλμέιδα αμέσως έβαλε Ρότα (τραυματίστηκε ο Σιντιμπέ), Τσούμπερ αντί Ζίνι και Γιόνσον αντί Σιμάνσκι. Ο «Γκάτσι» πήγε αριστερά, με τον Τσούμπερ πίσω από τον Γκαρσία.

Η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 83’ έχασε μία τεράστια ευκαιρία. Ο Γιόνσον γέμισε για τον Γκατσίνοβιτς, αυτός γύρισε ωραία το σώμα του και ο Σέρβος με πλασέ πήγε να σκοράρει αλλά ο Καπίνο έβγαλε εντυπωσιακά και αμέσως απομάκρυνε η άμυνα.

Η ΑΕΚ έδειχνε να δυσκολεύεται να φτιάξει φάσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού, με τον Αλμέιδα να ρίχνει στην μάχη και τον Φαν Βέερτ (αντί Μοχαμάντι) για το γκολ της νίκης, αλλά και τον Μήτογλου αντί του τραυματία Μουκουντί. Ο Γκατσίνοβιτς γύρισε στην άμυνα αριστερά, αλλά επί της ουσίας η ομάδα είχε βγει μπροστά για το γκολ.

Καλή στιγμή για την ΑΕΚ στο 90′. Ο Μάνταλος εκτέλεσε χαμηλά το κόρνερ, ο Γιόνσον έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Βίντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.Η ΑΕΚ πίεζε, έψαχνε την μεγάλη φάση, αλλά αδυνατούσε να την βρει. Ο Γιόνσον στο 95′ έκανε ένα σουτ, αλλά ο Καπίνο μπλόκαρε εύκολα.Και τελικά το σκορ έμεινε στο 2-2 με την ΑΕΚ να… πετάει 2 βαθμούς στο Αγρίνιο και να χάνει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή μόνη της!

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-2

Γκολ:

  • 2’ Γκαρσία σουτ 0-1
  • 14’ Ελίασον σουτ 0-2
  • 35’ Ζοάο Πέδρο πέναλτι 1-2
  • 65’ Μπαλντασάρα σουτ 2-2

Κίτρινες: Φεντερίκο Ντουάρτε (40’), Μπρούνο Ντουάρτε (52’), Οικονόμου (70’), Καρέλης (92′)

Κόκκινες:

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (82′ Μπελεβώνης), Χουάνπι (64′ Καρέλης), Πέδρο (90′ Τσιγγάρας), Φρ. Ντουάρτε

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (68′ λ. τρ. Ρότα), Βίντα, Μουκουντί (87′ Μήτογλου), Μοχαμάντι (87′ Φαν Βέερτ), Σιμάνσκι (68′ Γιόνσον), Ελίασον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι (68′ Τσούμπερ), Γκαρσία.

O MVP του Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Κανείς. Δεν μπορεί να υπάρχει MVP σε αυτό που έκανε η ΑΕΚ σήμερα στο Αγρίνιο.

Το κλειδί του Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Η κακή άμυνα της και η λειτουργία της στα μετόπισθεν στο β’ ημίχρονο όταν χαλάρωσε αρκετά.

Τα γκολ του Παναιτωλικός – ΑΕΚ





AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X