Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού σήμερα (17:00, Cosmote Sport 2, LIVE μετάδοση enwsi.gr) με στόχο τη νίκη ώστε να ανέβει στην κορυφή της Super League, μετά την χθεσινή απώλεια βαθμών του ΠΑΟ.

Η ΑΕΚ θέλει να γυρίσει σελίδα έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό με την ήττα με 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και να βγάλει αντίδραση στο Αγρίνιο, πετυχαίνοντας 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τρία σερί τρίποντα επί των Λαμία (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και Άρη (1-0) και απόψε θέλει να κάνει καρέ, ώστε να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί στην κορυφή της Super League, αξιοποιώντας την ήττα του «τριφυλλιού» από τον Ατρόμητο. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει του Παναιτωλικού με 3-0, με τα γκολ από Βίντα (34’), Ρότα (36’) και Μουκουντί (89’) ανήμερα των εκλογών.

LIVE το Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X