Στην Αθήνα για το Περιστέρι bwin ο Ζερμέιν Λοβ - Παίζει με ΑΕΚ

Στην Αθήνα για το Περιστέρι bwin ο Ζερμέιν Λοβ - Παίζει με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ζερμέιν Λοβ ήρθε στην Αθήνα για να αντικαταστήσει στο Περιστέρι bwin τον τραυματία Τζέιλεν Χαντς και παίζει με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρόσωπο του Ζερμέιν Λοβ βρήκε τον αντικαταστάτη του Τζέιλεν Χαντς το Περιστέρι bwin.

Ο τελευταίος μετά τη βαριά θλάση που υπέστη θα λείψει τουλάχιστον έναν μήνα από τα παρκέ και η ομάδα των δυτικών προαστίων θα καλύψει το κενό του με τον Ζερμέιν Λοβ.

Ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,91μ.), με θητεία σε Χολαργό, Κολοσσό και ΠΑΟΚ, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και το Σάββατο θα αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ Betsson την Κυριακή (17:15), για το φινάλε του πρώτου γύρου. Δεν αποκλείεται, πάντως, να πάρει κάποια λεπτά και στον αυριανό αγώνα με τη Μάλαγα για το BCL (21:30).

Ο Λοβ έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Σαλόν, όπου μετρούσε 10,7 πόντους (με 35,1% στα τρίποντα), 2,3 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 λάθη σε 24,6 λεπτά κατά μέσο όρο στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X