Παίκτης της G-League κατηγορείται για την δολοφονία 23χρονης γιατρού

Παίκτης της G-League κατηγορείται για την δολοφονία 23χρονης γιατρού
Photo Credits: INTIME

Ο Τσανς Κομάντσι βρίσκεται αντιμέτωπος με τον νόμο καθώς είναι ο βασικός υποπτός για την απαγωγή και δολοφονία 23χρονης γιατρού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιμέτωπος με βαρύτατη κατηγορία είναι ο Τσανς Κομάντσι. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που αγωνιζόταν στην G-League με τους Στόκτον Κινγκς, κατηγορείται μαζί με την 19χρονη σύντροφό του για την απαγωγή και για τη δολοφονία της 23χρονης γιατρού από την Γουάσινγκτον που είχε εξαφανιστεί από τις 5 Δεκεμβρίου. Η σορός της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στο Χέντερσον της Νεβάδα.

Ο Κομάντσι και η σύντροφός του, Σακάρι Χάρντεν, συνάντησαν την Μαρέινα Ρότζερς το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου και δύο ημέρες μετά η παρέα της άτυχης γιατρού δήλωσε την εξαφάνισή της. Στις 15 Δεκεμβρίου ο 27χρονος μπασκετμπολίστας που αποδεσμεύθηκε από τους Στόκτον Κινγκς, θυγατρική ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς στη G-League, συνελήφθη από το FBI και την Αστυνομία του Λας Βέγκας και κρατείται στην κεντρική φυλακή του Σακραμέντο. Η δίκη του ζεύγους που συνελήφθη έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 15:00 ώρα Δυτικής Ακτής.

Ο Κομάντσι έπαιξε στο πανεπιστήμιο Αριζόνα από το 2015 έως το 2017, δεν έγινε draft και έπαιξε κατά σειρά στις θυγατρικές ομάδες των Γκρίζλις και των Καβαλίερς, στην Τουρκία με την Μαμάκ Μπελεντιγέσι (ομάδα τρίτης κατηγορίας), ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους Μπλέιζερς και μόλις έναν αγώνα με τη φανέλα τους (7 πόντοι, 3 ριμπάουντ σε 21 λεπτά).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X