Σεβίλλη: Ανακοινώνει τον Κίκε Φλόρες

Σεβίλλη: Ανακοινώνει τον Κίκε Φλόρες
Photo Credits: INTIME

Η Σεβίλλη φαίνεται πως έχει επιλέξει τον Κίκε Φλόρες για αντικαταστάτη του Ντιέγκο Αλόνσο, απορρίπτωντας την περίπτωση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κίκε Φλόρες είναι ο εκλεκτός των Ανδαλουσιάνων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 58χρονος Ισπανός έχει προφορική συμφωνία με την Σεβίλλη και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποτελεί από χθες ουσιαστικά παρελθόν, καθώς πήγε και μάζεψε τα πράγματά του. Η Σεβίλλη μετά την εντός έδρας ήττα από την Χετάφε με 3-0, ισοβαθμεί στην 18η θέση μαζί με τη Θέλτα έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο.

Ο νέος προπονητής θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Γρανάδα (22:30).

Ο Κίκε Φλόρες έχει πλούσια εμπειρία έχοντας δουλέψει σε Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Γουότφορντ και Εσπανιόλ μεταξύ άλλων, ενώ πέρσι απολύθηκε από την Χετάφε τον περασμένο Απρίλιο. Ο μεγαλύτερος τίτλος που έχει κατακτήσει είναι το Europa League με την Ατλέτικο το 2010.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X