ΠΑΣ Γιάννινα: Κλείνει τον Μιχάλη Γρηγορίου για αντικαταστάτη του Στάικου

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλείνει τον Μιχάλη Γρηγορίου για αντικαταστάτη του Στάικου
Photo Credits: INTIME

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Στάικου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου δείχνουν να καταλήγουν οι διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον «διάδοχο» του Θανάση Στάικου στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος αποχώρησε απ’ την ηπειρωτική ομάδα την Κυριακή (17-12-23), λίγες ώρες μετά τη «βαριά» ήττα απ’ την Κηφισιά με 4-2.

Ο Γρηγορίου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η πρόσληψή του στο «τιμόνι» του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο παρελθόν ο 49χρονος τεχνικός έχει εργαστεί στη Super League ως προπονητής της Κέρκυρας, του Ατρόμητου, του Πανιωνίου, της ΑΕΚ, της Λαμίας και του Ιωνικού και έχει την εμπειρία από καταστάσεις «εκτάκτου ανάγκης», σαν αυτή στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΣ Γιάννινα, όντας ουραγός στη Super League με 8 βαθμούς και μόλις μία νίκη σε 14 αγωνιστικές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X