Κάρλος Αντσελότι: «Έχω ακόμα χρόνο για να αποφασίσω σχετικά με το συμβόλαιο

Κάρλος Αντσελότι: «Έχω ακόμα χρόνο για να αποφασίσω σχετικά με το συμβόλαιο

Ο Αντσελότι σχετικά με το συμβόλαιο του δήλωσε ότι έχει χρόνο να το σκεφτεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε ότι έχει ακόμα πολύ χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της LaLiga, παρά το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα συνδεθεί με τη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα στην Εθνική Βραζιλίας.

Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού θα λήξει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, με τον πρώην πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας (CBF), Εντνάλντο Ροντρίγκες, να διαλαλεί ότι ο «Καρλέτο» είναι ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον Τίτε, ο οποίος έφυγε μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στον προημιτελικό, στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου εάν η Ρεάλ θα του δώσει ένα νέο συμβόλαιο ως χριστουγεννιάτικο δώρο, ο Αντσελότι είπε χαριτολογώντας: «Έχω ήδη πάρει το δώρο μου, το οποίο ήταν να μείνω εδώ ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Όπως είπα, έχουμε ακόμα χρόνο να το σκεφτούμε αυτό (επέκταση συμβολαίου)», πρόσθεσε ο Ιταλός, μιλώντας ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ.

«Αλλά όσον αφορά τα δώρα, οι παίκτες μου θα μπορούσαν να μου δώσουν ένα κερδίζοντας αυτόν τον αγώνα. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να τελειώσω καλά φέτος κερδίζοντας αυτά τα δύο παιχνίδια που απομένουν, ώστε να έχουμε ήσυχα Χριστούγεννα».

Η Ρεάλ, η οποία είναι δεύτερη στη βαθμολογία της LaLiga, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει προσωρινά την πρωτοπόρο Χιρόνα με νίκη επί της Βιγιαρεάλ, που βρίσκεται στη 14η θέση, αργότερα την Κυριακή (17-12-23).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X