Νάπολι: Απίστευτη ασίστ του Οσιμέν, βγαλμένη από το FIFA Street (VIDEO)

Νάπολι: Απίστευτη ασίστ του Οσιμέν, βγαλμένη από το FIFA Street (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το αστέρι της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, έδωσε μία από τις πιο απίστευτες ασίστ που θα δείτε όλη τη σεζόν στην αναμέτρηση της Serie A με την Κάλιαρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διεθνής Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Κάλιαρι και μοίρασε ασίστ στον Κβαραχτσιέλα για το 2-1 των «Παρτενοπέι» με εντυπωσιακό τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό, αφού δέχθηκε την μπάλα από τον Ρασπαντόρι, κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος του, ζάλισε τους αντίπαλους αμυντικούς κρατώντας την στον έλεγχό του και με υπερπροσπάθεια έβγαλε την σέντρα από πλάγια θέση, με τον Κβαραχτσέλια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα απ’ την περιοχή που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Δείτε την εντυπωσιακή του ενέργεια:

Η Νάπολι πήρε τη νίκη με 2-1 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Serie A, με τις Μπολόνια και Ρόμα που βρίσκονται στην πέμπτη και την έκτη θέση να αναμετρώνται την Κυριακή (17/12).

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X